Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 17:00

26.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Postoloprty si výhrou nad Dubí zajistily druhé místo v tabulce


0

FK Duchcov včera udělal poslední krok k postupu do Krajského přeboru a tak na Postoloprty zbyla definitivně druhá příčka po výhře 4:2 nad Dubí. Jak už ale v našem rozhovoru potvrdil brankář Petr Junek, cíl pro příští sezonu je jasný.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už v 7. minutě mohlo být pro domácí zle, když se před Junkem ocitl hostující Solar, ale gólman jeho střelu vyrazil. Postoloprty hrozily jen ze standardních situací, ale žádná z nich nebyla kopnuta tak přesně, aby s ní brankář Kraus měl problém. ve 29. minutě zvonilo břevno branky Dubí. Na Pourův centr si naskočil Pechát, ale míč po hlavičce skončil pouze na horní části branky. Další orazítkování břevna si v 32. minutě připravil Šerák. O dvě minuty později se už mohli domácí radovat z gólu. Pechát si naskočil na výborný centr Šeráka a nedal gólmanovi Dubí šanci - 1:0. Jenže ješte do konce první půle přišlo vyrovnání. Zahraný trestný kop se dostal k Solarovi a ten hlavou sroval skóre.

Druhá půle nezačala pro domácí nejlépe. Po faulu Fridricha byl nařízený pokutový kop a Karrmann nedal Junkovi šanci. Postoloprty se stále nemohly dostat do rytmu, štěstí, že mají velmi dobře natrénované standardní situace. Po jedné z nich se v 63. minutě dostal k míči na malém vápně Pechát a srovnal utkání na 2:2. Od té doby byli postoloprčtí  hráči jako polití živou vodou. V 78. minutě přidal Pechát třetí gól a stvrdil svůj hattrick v tomto utkání. Výhru Postoloprt v 84. minutě pojistil Papežík.



Ohlasy k zápasu


FK Postoloprty
Miroslav Solar (trenér FK Postoloprty): Bylo to více méně trápení, protože jsme se museli kvůli dešti přesunout na umělku, kdy bylo hřiště během hodiny pod vodou a asi nám tato změna dělala poměrně problém. Tam je to užší a málo jsme běhali, nepřesný přihrávky, bylo to z naší strany takový špatný, i když jsme postupně přidávali a lepšili jsme se. Dali jsme branku, vedli 1:0, ale ke konci první půle jsme zbytečně dostali gól. Druhá půle už byla lepší a do ničeho je nepouštěli.




Sestavy


FK Postoloprty
P. Junek [-] - P. Pechát [-] , O. Zícha [-] , M. Barton [-] , M. Černohorský [-] - A. Šerák [-] (56. P. Ploc [-] ) , A. Fridrich [-] , M. Junek [-] , L. Pour [-] - Z. Kouba [-] (87. F. Baník [-] ) , L. Papežík [-] (89. T. Holečka [-] )


Hráči zápasu: P. Pechát .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.