2:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2015 17:00

26.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ervěnicím opět zlomila vaz koncovka


Branky


0

Jarní část Ervěnic v 1.A třídě sk.B není podle představ trenéra Šrouba. Potvrdila to další zbytečná prohra na půdě Strupčic, kde si ervěničtí vytvořili řadu šancí a mohli tak bezproblémově vyhrát. Místo toho ale odjížděli domů bez bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ervěnické trápení pokračovalo i při dalším mistrovksém utkání ve Strupčicích, kde Ervěnice mohli s přehledem vyhrát, ale nakonec bylo vše jinak. Už v 6. minutě po přímém kopu Mašla hlavičkoval Prokop vedle. V 9. minutě přišla hrubá chyba gólmana domácích, ale Ameti netrefil prázdnou bránu. O čtyři minuty později letěla střela Prokopa těsně nad branku domácích. Z převahy šancí bylo jasně vidět, kdo měl v zápase navrch. Domácí se nemohli prosadit a končili v ofsajd pasti obrany Ervěnic. Ve 30. minutě se konečně mohl ukázat ervěnický gólman Schwarz, který zlikvidoval šanci Strupčic. Před konecm první půle přišel faul na Krále, po kterém rozhodčí nařídil pokutový kop. Míč si postavil Hronek, ale jeho střelu vychytal Jirásek. V 45.minutě se opět předvedl Schwarz, kdy bravůrním zákrokem podržel ervěnický tým. Poločas tak skončil bez branek.

Uběhly tři minuty druhé půle a Strupčice se, po chybě Šrouba, ujaly vedení zásluhou Vrby. V 63. minutě přišla pěkná akce Prolla, který si narazil s Haviarem, ale střela letěla vedle. V 68. minutě přišlo vyrovnání. Po narážečce Čibenky s Prollem vyslal prvně jmenovaný střelu, kterou Jirásek jen vyrazil. Na dorážku Kostourka již byl krátký - 1:1. V 74. minutě měl individuální akci Král, ale domácí obrana odolává! V 78. minutě se předvedli dorostenci Ervěnic. Proll unikl po pravé straně, centrem našel Dvořáka, ale ten přestřeluje branku domácích. V 85. minuět ztratil Mašl míč na domácí polovině, přišel nákop na Vrbu a ten technickou střelou k tyči zvyšuje vedení Strupčic na 2:1. V 88. minutě se Ervěnice pokoušely o vyrovnání. Král se uvolnil po pravé straně a přihrál před branku, kde Haviar střílí do spleti těl těsně před brankovou čárou! Utkání tak skončilo výhrou domácích 2:1.



Ohlasy k zápasu



SK Ervěnice - Jirkov
Josef Šroub (trenér SK Ervěnice): Utkání bylo čítankovou ukázkou toho, jak se dá prohrát vyhrané utkání. Po první půli jsme měli vést 2:0 a domácí mohli být rádi, jenže na kdyby se nehraje a naše koncovka na jaře nemá kvalitu! Domácí se ve druhé půli zlepšili a my jsme skore doháněli, bohužel jsme utkání ztratili a domácí si výhru vybojovali.



Sestavy



SK Ervěnice - Jirkov
M. Schwarz [-] - T. Hronek [-] , R. Čibenka [-] , M. Prokop [-] (68. P. Proll [-] ) , M. Mašl [-] - D. Vacula [-] (76. S. Dvořák [-] ) , L. Šroub [-] , D. Haviár [-] , D. Glas [-] - J. Král [-] , D. Ameti [-] (56. M. Kostourek [-] )

ŽK: 11. D. Ameti , 78. L. Šroub .
Hráči zápasu: M. Schwarz , J. Král .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.