Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 17:00

25.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Podbořanská tvrz poprvé dobyta


0

Do Podbořan zavítal vedoucí celek 1.A třídy sk.B, FK Duchcov. Čekal se kvalitní zápas, což se potvrdilo od prvních minut. Radostnější byly hosté, kteří přidali druhý gól ze značky pokutového kopu a zvítězili 1:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Duchcov začal od prvních minut náporem, ale Podobřany buď podržel gólman Bláha nebo střely hostů mířily mimo. Do šancí se dostali i domácí, jenž zahrozili z protiútoku, ale vyslaný míč si nenašel místo mezi tyčemi. Tatran byl stále více aktivní a napadal, jenže gól se nedařilo vstřelit. To se naopak povedlo Duchcovu. Ve 38. minutě poslal dlouhým centrem k brance Sirovátku a po souboji noha na nohu se míč odrazil směrem do brány, kde ho Bláha nezachytil. Skóre se za několik málo minut opět měnilo a ke spokojenosti místních fanoušků šlo o vyrovnávací branku. Novák 30 metrů od branky po váhavé rozehrávce zavinil trestný kop. Janoušek tvrdou ranou využil Benešova špatného postavení a vyrovnal.

Druhou půli opět začal lépe Duchcov. Na Skrčeného centr nedoskočil Meisner, po povedené kombinační akci o chvíli později neumístil míč u zadní tyče Skurský. Energie do žil se vliva i Podbořanům, kdy zahrávaly několik rohových kopů, ale bezúspěšně. V 63. minutě pak po souboji v pokutovém území nařídil rozhodčí pokutový kop, který ale Beneš Míčkovi vyrazil. Za deset minut došlo na druhé straně k zákroku gólmana Bláhy na Vebra a domácí brankář šel po druhé žluté do sprch. Náhradní gólman Jančík čelil penaltě Sirovátky marně a Duchcov podruhé v zápase vedl. Podbořany se snažily v závěru utkání vyrovnat a jít alespoň do penalt, ale defenzíva Duchcova hrála velmi dobře. Utkání tak vyznělo lépe pro hosty, kteří tak jsou jen krůček od Krajského přeboru.



Ohlasy k zápasu



FK Duchcov
Miloslav Pohl (trenér FK Duchcov): Připravovali jsme se na těžký zápas, což se potvrdilo. Domácí v této sezoně doma ještě neprohráli, takže jsme věděli, že to tam asi těžký bude. K tomu ještě počasí, který nevyhovovalo nějakýmu běhavému fotbalu a určitě jsme rádi, že jsme to uhráli.



Sestavy


TJ Tatran Podbořany
V. Bláha [-] - J. Fišer [-] , O. Vignát [-] , L. Sklenička [-] , V. Czorosz [-] - M. Janoušek [-] , Z. Machyna [-] , P. Hrdina [-] , A. Hodek [-] - F. Kováč [-] , Z. Poborský [-]

FK Duchcov
P. Beneš [-] - Z. Vosátka [-] , J. Meisner [-] , L. Brejcha [-] , T. Holub [-] - T. Orlt [-] , D. Skrčený [-] , L. Vebr [-] , J. Novák [-] , T. Skurský [-] - R. Sirovátka [-]

ŽK: 45. V. Czorosz , 54. P. Míček , 57. M. Janoušek , 65. V. Bláha , 73. V. Bláha - 65. R. Sirovátka , 87. T. Skurský . ČK: 73. V. Bláha .
Hráči zápasu: Z. Poborský , L. Sklenička - D. Skrčený , T. Orlt .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.