Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 17:00

25.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Během tří minut bylo v Ervěnicích rozhodnuto


0

Ervěnice již dva zápasy čekají na plný tříbodový zisk. Naposledy se jim to podařilo s LoKo Chomutov při výhře 6:1. Domácí zlomila tragická tříminutovka, ve které obdrželi tři branky a to se proti soupeři, jakým jsou Postoloprty, těžko stahuje.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodu se do velké šance dostali hosté z Postoloprt, kdy v 7.minutě nastřelili tyč Schwarzovi brány. V 15.minutě prošel Banovič sám středem hřiště a v poslední chvíli mu míč vypíchl soupeř na roh. Ve 20.minutě se předvedl hráč 24.kola Petr Junek, který vychytal ervěnického Ametiho. Předvedli se i hosté, jenže své zkušenosti v bráně ukázal Schwarz, kdy vychytal Koubu. O pár minut později už ale nad hřištěm zněl gól. Kouba zatáhl míč po pravé straně a přesným přízemním centrem oslovil Papežíka, který se nemýlil a poslal Postoloprty do vedení. A přišla ervěnická černá tříminutovka. Ve 28.minutě jdou hosté opět do vedení, kdy Pour přehazuje vyběhnutého Schwarze. Za minutu přichází další rána pro domácí, kdy Papežík zvyšuje na 0:3. Ervěnice se snažily o snížení skóre, ale Kostourek v šanci neuspěl. Na druhé straně Postoloprty přidávají čtvrtý gól a do šaten se jde za stavu 0:4.

V druhém poločase hned v začátku zahrozil Haviár, ale střela letěla nad branku Junka. Domáci přidali na obrátkách, naopak soupeř i vzhledem k teplému počasí spíše kontroloval hru. V 64.minutě střelu Niše Junek chytá. Za další dvě minuty ale přichází pátý gól do sítě Ervěnic. Trefuje se střídající Ploc. Alespoň symbolická branka přichází v 81.minutě, kdy se trefuje Glas.



Ohlasy k zápasu


SK Ervěnice - Jirkov
Josef Šroub (trenér SK Ervěnice): Hosté nás přehráli v útočné fázi, koncovce, nasazení, důrazu a zasloužené vyhráli! Škoda nevyužité šance Banoviče za stavu 0-0! Zápas moc nevyšel ani rozhodčím.

FK Postoloprty
Miroslav Solar (trenér FK Postoloprty): Od začátku jsem byli lepší, já jsem čekal, že to tam bude boj, ale přijeli jsme tam a od začátu jsem byli lepší, tu první půlku určitě. Druhou půlku jsme polevili, ono už to v tom horku moc nešlo, ale jednoznačně jsme byli lepší a krom jedné šance je do ničeho nepustili.



Sestavy


SK Ervěnice - Jirkov
M. Schwarz [-] - J. Emmer [-] , R. Čibenka [-] , T. Hronek [-] , D. Glas [-] - M. Mašl [-] , D. Haviár [-] , T. Banovič [-] , D. Vacula [-] (62. L. Niš [-] ) - D. Ameti [-] , M. Kostourek [-] (55. J. Král [-] )

FK Postoloprty
P. Junek [-] - D. Zíbrt [-] , O. Zícha [-] , M. Barton [-] , P. Pechát [-] - L. Pour [-] (46. M. Černohorský [-] ) , M. Junek [-] , A. Fridrich [-] , T. Vyskočil [-] - Z. Kouba [-] (63. P. Ploc [-] ) , L. Papežík [-] (89. F. Baník [-] )

Hráči zápasu: Z. Kouba , L. Papežík .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.