Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2015 17:00

24.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobroměřice si zastřílely v Žatci


0

Děvet branek bylo k vidění na fotbalovém hřišti místního TJ Slavoj Žatec B, který hostil třetí tým tabulky, TJ Středohor Dobroměřice. Radost domácím pokazili především hráči Lazarik a Csonka, kteří vsítili každý po dvou brankách a přispěli k výhře hostů 3:6.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chybu Žatce již ve 4.minutě utkání využil hostující Reh a Dobroměřice šly do vedení. Domácí se spíše bránili, nic nenasvědčovalo tomu, že by mohli ohrozit branku hostí, ale přece jenom se zadařilo. Ve 22.minutě vyslal žatecký hráč střelu z nějakých 18 metrů, která zapadla k tyči a bylo vyrovnáno. V dalším průběhu zápasu nějaká vážnější šance nepřišla, skóre se opět měnilo až v nějaké 40.minutě, kdy šli do vedení žatečtí - 2:1. Dobroměřice ale poslali Žatci před koncem první půle jasný vzkaz, že se rozhodne o body poperou. Na rohový kop si na přední tyč naskočil Csonka a bylo vyrovnáno.

Do druhého poločasu naskočili Dobroměřice více aktivněji, což mělo za následek vedoucí gól, kdy si opět Csonka naskočil na přední tyč a jako přes kopírák dává stejný gól. V 75.minutě zatáhl Csonka balón do vápna, kde byl faulován a nařízený pokutový kop proměnil Lazarik. V 80. minutě Dobroměřice kopali další roh a od zadní tyče se hlavou trefil Karel Hasil. O tři minuty později hosté díky vlastní brance Csonky snížili na rozdíl dvou branek - 3:5. Skóre na 3:6 v 86.minutě uzavřel Lazarik po kličce gólmanovi.



Ohlasy k zápasu



FK Dobroměřice
Pavel Verner (manažer TJ Středohor Dobroměřice): Do utkání jsme nastoupili vlažně a rozhodně to nebyl výkon, který jsme podávali v minulých kolech. Kazili jsme přihrávky, nedrželi jsme balón, ale prostě na tohoto soupeře náš výkon stačil.



Sestavy



FK Dobroměřice
T. Sedláček [-] - V. Kaleja [-] , J. Plachý [-] , A. Rus [-] , P. Csonka [-] , A. Šebek [-] - D. Holeček [-] , P. Reh [-] , F. Lazarik [-] - J. Harthan [-] , F. Sochor [-]

Hráči zápasu: P. Csonka .
Místo: Libočany.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.