Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 15:00

23.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledvice nastřílely Obrnicím "bůra"


Branky


0

S porážkou 5:0 odjížděly Obrnice z hřiště Ledvic ve 23. kole 1.A třídy sk. B. V domácím dresu se třemi góly blýsknul Jan Král, o jednu branku méně zaznamenal Michal Broskovics.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod utkání patřil domácím Ledvicím, dvě rychlé branky rozhodly o vývoji utkání. V prvním poločase svítil na tabuli výsledek 4:0 pro domácí, když se po dvou brankách vždy trefili Král a Broskovics. Ledvice tak s vývojem utkání mohly být spokojené a možná se to projevilo na mírné pasivitě ve druhém poločase, kdy hosté z Obrnic udělali patřičné změny, přeházely sestavu a velký prostor tak dostal střelec František Tůma, který měl na kopačce asi šest pokusů, ale nedokázal vyzrát na skvěle chytajícího brankáře Kuklu. Ledvice tak slavily vysokou výhru 5:0.

 



Ohlasy k zápasu


SK Viktorie Ledvice
Standa Novotný (sekretář SK Viktorie Ledvice): Dnes se nám podařilo proměňovat šance, což nám v předchozích utkáních hodně chybělo. Utkání jsme prakticky rozhodli do 15. minuty.




Sestavy


SK Viktorie Ledvice
M. Kukla [-] - M. Hase [-] , R. Peschl [-] , F. Macháček [-] - M. Broskovics [-] , P. Figr [-] , L. Altman [-] , R. Řeřicha [-] (68. R. Bystrý [-] ) , J. Král [-] - V. Šlégr [-] , D. Císař [-]


ŽK: 23. R. Peschl .
Hráči zápasu: R. Peschl , L. Altman , M. Kukla .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.