3:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 17:00

23.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Podbořany zdolaly druhé Postoloprty


Branky


0

Domácí Podbořany znatelně potrápily druhý celek tabulky Postoloprty a díky dobré týmové režii a dvěma brankám Zdeňka Poborského slavily výhru 3:2. Hosté po prohraném zápase a výhře Domoušic klesly na třetí místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V Podbořanech bylo k vidění bojovné utkání, kdy skóre otevřel domácí Jiří Fišer, který se trefil hlavou z rohového kopu. Hosté kontrovali ve 20 minutě po dobře kopnutém rohu rovněž hlavou. Před koncem poločasu hosté opět skórovali přesnou střelou na 1:2 zvyšoval Oldřich Zícha. Po přestávce domácí zlepšili hru a bojovnost a v 50. minutě srovnal Zdeněk Poborský na 2:2. Stejný hráč v 58. minutě opět přesnou střelou navýšil na 3:2 a zajistil domácím vedení. Ačkoliv hráči Postoloprt posledních dvacet minut tlačili a branku domácích ohrožovali, gól se jim vsítit nepodařilo. Podbořanům se dařilo držet hru ve středu hrací plochy a tak utkání skončilo vítězstvím domácích.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Podbořany
Ing. Karel Honzl (sekretář TJ Tatran Podbořany): Výborný výkon celého týmu, který ukázal svou sílu v semknutosti a odhodlání zvítězit.




Sestavy


TJ Tatran Podbořany
V. Bláha [-] - V. Czorosz [-] , J. Fišer [-] , L. Sklenička [-] , O. Vignát [-] - Z. Poborský [-] , Z. Machyna [-] , M. Janoušek [-] , P. Hrdina [-] - J. Volf [-] , P. Míček [-]


Hráči zápasu: V. Bláha , J. Fišer , Z. Poborský .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.