Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 17:00

23.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostourkův den. Hattrickem zmrazil rezervu "LoKotky"


Branky


0

Divácky pohledné utkání bylo k vidění v Ervěnicích, které hostily LoKo Chomutov. Domáci hráči v minulém zápase s Lomem nepředvedli nějak přesvědčivý výkon, o to víc udělali trenérovi radost při střetnutí s rezervou "LoKotky", které nasázeli šest branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle byla vyrovnaná a útoky se přelévaly z jedné strany na druhou. Diváci si mohli užívat líbivou kombinační hru na obou stranách. ve 33. minutě si mohli fanoušci domácích zakřičet GÓL, kdy střelu Banoviče z dorážky umístil do sítě Habiár. V 53. minutě využil Kostourek chyby Kubánka s Hanušem a navýšil skóre na 2:0. O pět minut později Glas vybojoval míč a kolmou nahrávkou mezi beky uvolnil Kostourka,který našel Banoviče a ten se nemýlil - 3:0. V 60. minutě Banovič vysunuje přihrávkou Prolla, ten potáhl po lajně a centrem nachází Kostourka. Jeho střelu k tyči brankář Chomutova neměl šanci chytit. Za deset minut se v Ervěnicích opět měnil stav zápasu. Strůjcem páté branky a zároveň hattricku je Kostourek. Hned za dvě minuty se síť chomutovské branky znovu rozvlnila, kdy nezafungovala komunikace mezi gólmanem a záložníkem a Ameti proměňuje. Shodou okolností před rokem Kubánek hostoval právě v Ervěnicích. V závěru hosté zmírnili debakl čestnou brankou, i když těsně před koncem mohli zvýšit ještě z PK, ale zde se vyznamenal ervěnický brankář Schwarz. Naopak, po druhé žluté putoval do šaten domácí Ameti.



Ohlasy k zápasu


SK Ervěnice - Jirkov
Josef Šroub (trenér SK Ervěnice): Toto utkání pro mě mělo speciální příchuť, respekt a odhodlání, neboť jsem několik let trénoval na AFK LoKo Chomutov a třikrát jsem s nimi postoupil do vyšších soutěží až po dnešní divizi (bylo to naposledy před 2 roky). Myslím si, že jsme utkání jednoznačně ovládli, zejména ve 2 půli, kdy jsme soupeře přehráli, dali krásné góly a byl vidět pěkný kombinační fotbal. Bylo cítit, že se do sestavy vrátil Čibenka a Banovič!




Sestavy


SK Ervěnice - Jirkov
M. Schwarz [-] - R. Čibenka [-] , M. Mašl [-] , D. Glas [-] , T. Hronek [-] - D. Haviár [-] , D. Vacula [-] , P. Proll [-] , T. Banovič [-] - M. Kostourek [-] , D. Ameti [-]


ŽK: 19. D. Haviár , 73. D. Ameti , 80. M. Mašl , 86. L. Šroub . ČK: 88. D. Ameti .
Hráči zápasu: M. Kostourek , R. Čibenka , T. Banovič .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.