1:6
(0:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2015 17:00

21.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Povinná výhra Chomutova


Branky


26. J. Chabr , 33. P. Kadlec , 43. J. Andrš , 45. J. Andrš , 84. P. Lácha , 90. P. Lácha
0

Kdy jindy nezlomit prokletí, než proti poslednímu celku tabulky. A podařilo se. Rezerva LoKo Chomutov dokázala jarní části konečně naplno bodovat. Na hřišti SK Viktoria Lom zvítězila 1:6.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci si na první gól utkání museli počkat do 26. minuty, kdy se po tečované střele Chabra dostal Chomutov do vedení. Ve 33. minutě opět udeřili hosté. Kadlec na půlce zastavil útok domácích, vyvezl míč, dal do strany na Falce, který centrem našel před bránou zpět Kadlece, jenž hlavou mířil přesně k tyči 0:2. Chomutov po tomto gólu začal hrát klidnější fotbal, držel míč na svých kopačkách a stále zatápěl obraně Lomu. Do konce první půle ještě padly dvě branky, kdy se ve sledu dvou minut trefil navrátilec do sestavy Andrš. Druhou půli hosté mírně vypustili a neproměnili vyložené šance, načež reagoval tým Lomu, který v 68. minutě využil chyby gólmana Chomutova Hanuše a vstřelil branku. I přes toto mírné zaváhání si hostující tým připsal další dvě branky. Chomutovský Lácha se v 84. minutě nejprve prosadil zblízka střelou pod víko, podruhé v 90. minutě zužitkoval únik po lajně a z rohu šestnáctky obstřelil brankáře Dbalého. Konečný výsledek byl tedy 1:6.



Sestavy



AFK LoKo Chomutov B
M. Hanuš [-] - L. Šimon [-] , P. Kadlec [-] , M. Žďánský [-] , A. Pěnička [-] - J. Weber [-] , J. Chmelan [-] , J. Chabr [-] , O. Kubánek [-] (58. P. Lácha [-] ) - R. Falc [-] , J. Andrš [-]

Hráči zápasu: J. Andrš , P. Lácha .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.