1:4
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.05.2015 15:00

20.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bratranecká dvojice útočníků Obrnic zlomila vaz Duchcovu


Branky


8. F. Knorr - 6. O. Berki , 19. K. Tůma , 60. F. Tůma , 88. F. Tůma
0

Duchcov nečekaně klopýtl doma s Obrnicemi, kterým "vykopali" tři body bratři František a Kamil Tůmovi. Po 20. kole tak dochází ke změně na prvním místě tabulky 1.A třídy sk. B, kdy před dosud vedoucí Duchcov se dostaly o bod Postoloprty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obrničtí bez zraněného kapitána Jakuba Zaspala domácí zaskočili hned v úvodu, kdy si vypracovali několik rohových kopů a po jednom z nich v šesté minutě udeřil Berki, který se v závaru nejlépe zorientoval a dostal Obrnice do vedení. Na to dokázal Duchcov okamžitě zareagovat. Sirovátka prodloužil do běhu Kmotrovi, který propálil Ciroka. Za deset minut už ale Obrnice znovu vedly, Kamil Tůma zužitkoval akci po levé straně hřiště a z úhlu propasíroval míč za Benešova záda. Duchcov se snažil vyrovnat, ale nedokázal se pořádně dostat do hry a stále narážel na pevnou defenzivní hru soupeře. Ale šance byly. Kropáček poslal míč do tyče, Knorr pak nevyužil Sirovátkovo sklepnutí a poslal míč vysoko nad branku. Do kabin se tak šlo za stavu 1:2. Po změně stran se dala očekávat zvýšená aktivita duchcovského týmu. Nějaké náznaky tam byly, ale po patnácti minutách jim utnul tipec František Tůma. Parádní ranou z dálky zvýšil vedení Obrnic na 1:3. Poslední půlhodina se nesla v marné snaze Duchcova, která však nepřinesla žádné ovoce, naopak Tůmové pořádně větrali domácí defenzivu a Beneš musel ukazovat své kvality. Dvě minuty před koncem se ale marně natahoval na druhou ránu Františka Tůmy, který udělal ze dvou obránců doslova kužele a potvrdil nečekanou výhru Obrnic na hřišti lídra.



Ohlasy k zápasu


FK Duchcov
Miloslav Pohl (trenér FK Duchcov): Soupeř nás přejel. Hrajeme bez útoku, bez zálohy, někteří hráči mi připadají, že moc narostli, jdou si sem jen zahrát, takže podle našeho přístupu dopadl výsledek.

TJ Sokol Obrnice
Stanislav Zaspal (trenér TJ Sokol Obrnice): Pocity jsou výborné, protože se plácáme na dne tabulky. Myslím si, že dnes celý mančaft předvedl výborný výkon a hlavně v útoku jsme ze šesti šancí dali čtyři góly, to asi rozhodlo.



Sestavy


FK Duchcov
P. Beneš [-] - Z. Vosátka [-] , J. Meisner [-] , L. Brejcha [-] , T. Skurský [-] - M. Moravec [-] , T. Holub [-] (66. P. Velička ml. [-] ) , T. Orlt [-] , J. Kropáček [-] - F. Knorr [-] ( P. Bednář [-] ) , R. Sirovátka [-]

TJ Sokol Obrnice
K. Cirok [-] - S. Zaspal [-] , M. Plaček [-] , M. Nykodým [-] , V. Zaspal [-] - T. Mikeska [-] (61. K. Kraitl [-] ) , A. Kadlec [-] , O. Berki [-] , J. Pilař [-] (80. P. Hendrych [-] ) - F. Tůma [-] , K. Tůma [-]

ŽK: 19. T. Orlt , 85. J. Meisner - 84. M. Plaček .
Hráči zápasu: J. Pilař , F. Tůma , O. Berki .
Počet diváků: 90.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.