1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.05.2015 17:00

20.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vlastní chyby připravily rezervu LoKo o body


Branky


0

Ani na šestý pokus LoKo Chomutov nepoznalo radost z výhry a zisku tří bodů. Ve slibně vypadajícím utkání se Slavojem Žatec se nakonec potvrdily vlastní chyby domácích hráčů, díky kterým se tři body stěhovaly do Žatce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Povedený vstup do zápasu vyústil už ve 4. minutě centrem Falce, který našel na penaltě Sedláka, jenž z jedničky přestřelil Boučkovu branku. LoKo bylo i po této slibné šanci aktivní, napadalo rozehrávku žateckých a získával míče. Ve 20. minutě se ke střele dostal netradičně Heier, ale mířil vedle. V 25. minutě se domácím povedla skvělá akce. Vondráček přihrál do vápna Kadlecovi, ten našel pod sebou Webera, jehož asi gólová střela trefila před brankou Šimona a bylo po šanci. Po této situaci LoKo Chomutov vypadlo ze hry a přenechali na chvíli kontrolu nad utkáním hostům. Ti nejdříve vyzkoušeli pozornost Hanuše střelou z 20 metrů, následně po rohovém kopu hlavičkoval nebezpečně Klíma. V samotném závěru poločasu LoKo konečně zapnuo a ve 43. minutě měl po centru Rajnyše na hlavě gól Sedlák, ale z malého vápna trefil jen reflexivně natáhlé ruce brankáře Boučka, který vyrazil na roh.

Druhý poločas začal stejně jako první šancí Sedláka, tentokrát už zakončenou brankou. Žďánský prostrčil lehce míč do ulice, Sedlák se vyhnul ofsajdové pasti a sám proti Boučkovi poslal míč po zemi na bližší tyč 1:0. Domácí hráči po vstřeleném gólu zapomněli na zadní vrátka a to se jim v 75. minutě vymstilo. Žďánský ztratil míč, Svoboda přihrál před branku, kde Tatára ještě vychytal Hanuš, ale odražený míč našel Petr Klinec a zblízka propálil Hanuše i bránící hráče 1:1. Odpovědět mohl v zápětí Vondráček, ale z úhlu nastřelil jen tyč a následně Žďánský z velkého vápna přestřelil branku. Studenou sprchu přinesla 80. minuta, když se po několika hlavičkových soubojích na půlce hřiště, dostal míč k Sýsovi, ten nasadil jesle jak Rajnyšovi, tak Micákovi, a následně uklidil míč podél Hanuše přesně k tyči 1:2. V závěrečných minutách rezerva LoKo Chomutov hosty zavřela v jejich šestnáctce, Kadlec hlavou z blízka přestřelil, Rajnyš z rozehraného nepřímého kopu šest metrů před brankou napálil jen brankáře Boučka a v doslova v posledních sekundách nepovedenou střelu Rajnyše usměrnil do sítě střídající Andrš. Ke vší smůle byl však odmávnutý ofsajd.



Sestavy


AFK LoKo Chomutov B
M. Hanuš [-] - R. Falc [-] , Š. Micák [-] , P. Heier [-] , V. Rajnyš [-] - J. Weber [-] , L. Šimon [-] , M. Žďánský [-] , P. Kadlec [-] - L. Vondráček [-] , J. Sedlák [-]


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.