4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.04.2015 17:00

18.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Druhé Domoušice padly v Ervěnicích


Branky


0

Do Ervěnic přijel druhý tým tabulky Domoušice a diváci se během devadesáti minut rozhodně nenudili. K jejich radosti se domácí hráči na důležitý zápas velmi dobře připravili a pod vedením trenéra Šrouba nastříleli do sítě hostů čtyři góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ervěnice byly při chuti

Od prvního hvizdu rozhodčího byla na domácích hráčích vidět velká motivace a chuť po výhře, která mohla již v šesté minutě utkání skončit prvním gólem do sítě Domoušic. Ty evidentně nebyly ve své kůži a ačkoliv o kvalitě soupeře nemohla být ani řeč, většina akcí končila na dobře hrající ervěnické obraně. Domáci si v prvním poločase vypracovali řadu šancí, ale jejich akce většinou vždy utnul pomezní, signalizující ofsajd. V 25. minutě se do slibné šance dostaly Domoušice, ale dvěma perfektními zákroky se vytáhl domácí gólman Schwarz. Předvedl se ale i hostující brankář, který zlikvidoval ve 33. minutě prudkou střelu domácího hráče. Hned o dvě minuty později mohly jít Ervěnice konečně do vedení, ale obrana hostů se štěstím vykopla míč těsně před brankovou čárou. Aktivita domácích byla před koncem prvního poločasu přeci jen odměněna gólem a do šaten se tak šlo za stavu 1:0.

Další tři góly do sítě Domoušic

Ervěnice se do soupeře pustily i ve druhém poločase a kombinační hrou silně zatápěli defenzívě Domoušic. Druhý celek tabulky, který má shodné skóre s vedoucím Duchcovem, nemohl nalézt recept na vyrovnání. Ba naopak, musel odolávat tlaku domácích, kteří divákům v 67. minutě udělali radost druhým vstřeleným gólem. Ervěnický tým byl však hladový po další brance, a ta přišla hned v 73 minutě. Po ní jakoby Domoušice konečně začaly hrát svůj fotbal, ale byl to jen malý záblesk, na který dokázaly Ervěnice odpovědět v závěru utkání čtvrtou brankou a zaslouženě si do tabulky připisují tři cenné body.



Ohlasy k zápasu


SK Ervěnice - Jirkov
Josef Šroub (trenér SK Ervěnice): Před zápasem jsme si řekli nějaké důležité věci ohledně síly soupeře, protože jsme hráli s vedoucím mužstvem tabulky, který má s Duchcovem stejné skóre. Hlavně jsme ale měli soupeři co vracet, protože jsme u nich nešťastně prohráli 4:3, kdy se utkání moc nepovedlo našemu golmanovi. O to větší byla dneska motivace a jsem rád, že jsme utkání zvládli, zejména v prvním poločase, kdy za stavu 1:0 jsme měli plno jiných brankových situací. O přestávce jsme si to řekli, že jsme toho nevyužili a že je nutné být ostražitý před kvalitní hrou soupeře a že šance určitě přijdou a musíme být v koncovce produktivní a šance proměnit. To se nakonec povedlo. Jsem za to rád, protože si myslím, že náš tým je silný a doufám, že v tomhle budeme pokračovat co nejdál.




Sestavy


SK Ervěnice - Jirkov
M. Schwarz [-] - M. Prokop [-] , M. Mašl [-] , T. Hronek [-] , R. Čibenka [-] - D. Vacula [-] , D. Glas [-] , T. Banovič [-] , D. Haviár [-] - D. Ameti [-] , J. Bašek [-]


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.