2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.04.2015 15:00

17.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duchcov vydřel výhru nad Strupčicemi


Branky


0

Pro první tým tabulky to byl zápas, ve kterém měl potvrdit roli favorita. Jenže Strupčice se chtěli na lídra vytáhnout a ačkoliv nakonec odjížděli domů bez jediného bodu, domácí Duchcov řádně potrápili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První tým tabulky měl jasný úkol. Povinně získat doma tři body s osmým týmem tabulky, Strupčicemi. A dělal pro to maximum od samého začátku utkání. Jenže vyložené šance ne a ne proměnit a zahozená penalta zmar zcela potvrdila. Ve 26. minutě se domácí přeci jen dostali, díky Skurskému, do vedení, ale předvedená hra stále neodpovídala tomu, co by po hráčích trenér požadoval a dával to jasně znát. Poločasový průvan v kabinách domácí více probral a hra se z jejich strany zlepšila, jenže stačila chvilka a Duchcov přistoupil na hru Strupčic, kdy chyběl náboj a přesné přihrávky. Chvílema to byla spíše chůze a poklus, než dynamický fotbal. V 60. minutě skóre domácích navýšil Vosátka a až do konce zápasu se diváci dalšího golu již nedočkali.



Ohlasy k zápasu


FK Duchcov
Miloslav Pohl (trenér FK Duchcov): V zápase jsme měli převahu, šance, ale nedokázali je zužitkovat, včetně pokutového kopu. Vedení mělo být vyšší. Zbytečně si komplikujeme zápas, nebylo to podle mých představ. Bylo to bez jiskry, profesorský fotbal. V druhém poločase jsme se začali o maličko líp hýbat, ale pořád to nebylo ono. Přizpůsobili jsme se hře soupeře, který to hrál v chůzi až poloklusu a my místo, abychom na ně vlítli a dávali si rychle míč od nohy, tak se k tomuto tempu přidali a byla to taková jak říkám odborářská liga. Jsem určitě velmi rád za tři body, ale s touto hrou bychom v jiných zápasech neuspěli.




Sestavy


FK Duchcov
P. Beneš [-] - L. Brejcha [-] , J. Meisner [-] , Z. Vosátka [-] , D. Skrčený [-] - T. Skurský [-] , T. Orlt [-] , T. Berko [-] , L. Vebr [-] , M. Moravec [-] - R. Sirovátka [-]

SK Strupčice
J. Jirásek [-] - M. Hlaváček [-] , T. Hudák [-] , J. Juliš [-] , L. Vrba [-] - L. Sechter [-] , J. Hromas [-] , P. Glás [-] - P. Juliš [-] , J. Jančička [-] , J. Vrba [-]

ŽK: 27. M. Moravec , 33. Z. Vosátka , 46. T. Orlt , 66. L. Vebr , 72. T. Berko - 15. J. Vrba , 36. J. Jirásek , 52. J. Jančička , 62. P. Glás , 86. J. Juliš .
Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.