2:3p.
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 17:00

23.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V penaltách byla úspěšnější Brná


Branky


0

Remízové skóre v České Kamenici. Domácí vždy vedli o gól, ale hosté dokázali srovnat a dotáhnout utkání do penalt. V těch se štěstí usmálo na hosty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodu se hrál na obou stranách opatrný fotbal, kdy první branky se diváci dočkali ve 22. minutě zásluhou domácího Hodače. Jenže vedoucí stav příliš dlouho nevydržel. Hosté začali aktivněji hrát a byla z toho ve 36. minutě vyrovnávací branka. Stejný scénář následoval i ve druhé půli. Česká Kamenice se opět ujala vedení, které zajistil Louda, jenž i zde dokázala Brná odpovědět vyrovnávací brankou a utkání tak šlo do penalt. V nich byla úspěšnější Brná a z hřiště České Kamenice si odvezla bod navíc.



Ohlasy k zápasu


FK Česká Kamenice
Tomáš Cempírek (vedoucí FK Česká Kamenice): Začátek byl opatrný, dokázali jsme vstřelit úvodní gól. jenže jak v prvním, tak i druhém poločase na něj hosté dokázali zareagovat a srovnat. Zápas skončil remízou, ale soupeř získal bod navíc v penaltové rozstřelce.




Sestavy


FK Česká Kamenice
F. Dubský [-] - J. Čvančara [-] , F. Louda [-] , T. Marek [-] , V. Mysliveček [-] - J. Šimek [-] , J. Chmelík [-] , J. Mitruška [-] , O. Laub [-] - A. Hodač [-] , M. Mach [-]


Hráči zápasu: F. Louda , A. Hodač .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.