0:5
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.04.2015 17:00

19.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brná uštědřila lekci Velkému Březnu


Branky


0

Velké Březno na svém hřišti přívítalo o poznání silnějšího soupeře, než tomu bylo v předchozích kolech a citelně to bylo vidět na konečném výsledku. Dostat "bůra" je nelichotivý výsledek, ale Brná si svou hrou výhru jednoznačně zasloužila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pro Velké Březno přišla sprcha již ve 4. minutě utkání, kdy byla přísně nařízená penalta, kterou hostující hráč proměnil. Soupeř tak dostal jistotu na své kopačky, což se potvrdilo minutu před koncem poločasu, kdy Brná zvýšila vedení na rozdíl dvou branek. Ani ve druhém poločase nenašli domácí hráči recept na vytvoření gólové šance a celá hra tak byla pod taktovkou soupeře, který v 54. minutě zásluhou Prouska zvýšil skóre na 3:0. Za další dvě minuty se do sítě domácích trefil Demčenko a trápení Velkého Března v 65. minutě ukončil Topinka.



Ohlasy k zápasu


FK Jiskra Velké Březno
David Řezáč (předseda FK Jiskra Velké Březno): Po třech vyhraných utkáních s týmy ze dna tabulky, přijel kvalitnější soupeř a uštědřil nám lekci z produktivity. Celý zápas jsme bohužel tahali za delší konec.




Sestavy


FK Jiskra Velké Březno
J. Ondrka [-] - O. Pošík [-] , J. Pechánek [-] , T. Barvínek [-] , M. Kulhánek [-] , T. Cimpl [-] - D. Králíček [-] , V. Demčenko [-] , M. Valenta [-] - J. Borovec [-] , V. Přibyl [-]


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.