0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.04.2015 17:00

18.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Mojžíři rozhodly pokutové kopy


Branky


0

Mistrovské utkání mezi Mojžíří a Českou Kamenicí nepřineslo žádnou branku a rozhodnout tak musely pokutové kopy, ve kterých byl nakonec úspešnější hostující tým z České Kamenice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci na utkání Mojžíře s Českou Kamenicí museli být zklamaní, neboť se žádných gólových hodů nedočkali. Obě mužstva měli v prvním poločase shodné šance na vstřelení gólu (1:1). V začátku utkání tlačil domácí celek, poté začala hru dirigovat Česká Kamenice, ale ani na jedné straně se nepodařilo vstřelit branku. Druhý poločas přinesl aktivní utkání u obou týmů, ale vytvořené šance gólem neskončily. Rozhodnout tak musely pokutové kopy, ve kterých se nakonec z vítězství radovala Česká Kamenice.



Ohlasy k zápasu



FK Česká Kamenice
Tomáš Cempírek (vedoucí FK Česká Kamenice): Do 10. minuty měla převahu Mojžíř, pak jsme začala hru kontrolovat my a to až do konce prvního poločasu. Na vytvořené šance to bylo 1:1, ale golem nic neskončilo. V druhém poločase jsme sehráli vyrovnaný boj s dvěma vyloženými šancemi, ale ani ty neskončily brankou. Při pokutových kopech se na nás usmálo štěstí a zvítězili jsme.



Sestavy



FK Česká Kamenice
M. Vaněk [-] - F. Louda [-] , T. Marek [-] , P. Vaněk [-] , M. Mach [-] - J. Mitruška [-] , J. Chmelík [-] , V. Mysliveček [-] , A. Bouchal [-] (60. P. Kozelek [-] ) - A. Hodač [-] , L. Cempírek [-]

ŽK: 35. J. Mitruška , 81. P. Kozelek .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.