Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.04.2015 16:30

17.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Velkém Březně padlo šest gólů


Branky


0

O střeleckém půstu nemohla být ve Velkém Březně ani řeč. Diváci si přišli nejen na pohledný fotbal, ale i nebývalý počet gólů. Rovných pět nastřílel domácí tým do sítě hostujícího celku z Jílové a mohl se tak radovat ze tří bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Druhý gól na uklidněnou

Povedlo se nám dát rychle gól, který nás uklidnil. Soupeř hrál hodně na fauly a standartky. Hra byla vyrovnaná, nám se ale povedlo před odchodem do kabin vstřelit druhý gól.

Domácí tým při chuti

Druhý poločas byl hodně podobný tomu prvnímu. Vyrovnaná hra na obou stranách, ovšem soupeř nedokázal proměnit vyložené šance, kdežto nám to padalo. Další dva góly do sítě FK Jílové rozhodly a my mohli zápas v klidu dohrát. V 74. minutě soupěř vstřelil jedinou branku utkání, na kterou jsme však za tři minuty odpověděli pátou brankou.



Ohlasy k zápasu


FK Jiskra Velké Březno
David Řezáč (předseda FK Jiskra Velké Březno): Zápas se nám velmi povedl. Celý zápas jsme vedli a proměňovali šance, které se nám nabízely. Získali jsme hodně důležité tři body a hlavně sebevědomí do dalšího utkání v Košťanech.




Sestavy


FK Jiskra Velké Březno
J. Ondrka [-] - T. Cimpl [-] , M. Kulhánek [-] , L. Lapšo [-] , J. Pechánek [-] - M. Valenta [-] , D. Králíček [-] , V. Demčenko [-] , J. Borovec [-] - O. Pošík [-] , V. Přibyl [-]


Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.