0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2015 16:30

23.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný zápas vyhrála se štěstím Nedvědice


Branky


0

Domácí fotbalisté konečně zabrali a po dvou vysokých prohrách v řadě málem uhráli remízu se sedmým celkem tabulky z Nedvědice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po dvou velmi nepovedených zápasech nastoupil domácí Pohledec do utkání s odhodláním dokázat, že není otloukánkem Okresního přeboru. Utkání nabídlo řadu osobních soubojů a pouze jedinou branku, kterou vsítili hosté, kteří dohráli situaci po rohovém kopu. Byla to jejich jediná střela na branku. Domácí v obou poločasech byli aktivnější, několikrát se dostali do zakončení, ale chyběl jim klid a důraz v koncovce. Ani velké množství standardních situací nepřineslo domácím brankovou odpověď. A tak hosté díky jediné střele na bránu si odvezli velmi šťastné vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ Pohledec
Michal Laštovica, trenér Pohledce: Spíše bojovné utkání, ve kterém soupeř jednou vystřelil na branku a stačilo mu to k vítězství. My jsme se v zápase dokázali dostat do zakončení, ale scházela nám potřebná jistota a důraz v zakončení. Bez vstřelené branky nemůžeme pomýšlet na vítězství. Nedvědice mě zklamala svým herním projevem a hereckými výkony. Ale my se musíme dívat sami na sebe. Dnes jsme nebyli odevzdaným soupeřem a doufám, že v dalších zápasech v nastoleném trendu budeme pokračovat.

SK Pernštejn Nedvědice
Milan Neugebauer, trenér Nedvědice: Máme devět zraněných hráčů, proto jsem s vítězstvím spokojen.



Sestavy


TJ Pohledec
M. Hájek [-] - L. Jambor [-] , L. Pejchal [-] (81. J. Švanda [-] ) , V. Šaroun [-] , O. Žák [-] - M. Pestr [-] (71. A. Jinek st. [-] ) , M. Fajmon [-] (68. Z. Pestr [-] ) , M. Dostál [-] , P. Bukáček [-] - D. Bártek [-] (62. L. Novotný [-] ) , P. Skalník [-]

SK Pernštejn Nedvědice
M. Tužinský [-] - D. Bracek [-] , M. Řehůřek [-] , R. Krejčí [-] , T. Hovorka [-] - V. Dudák [-] (75. D. Nedoma [-] ) , Z. Prudký [-] , D. Mareš [-] , V. Štefka [-] - R. Šikula [-] , M. Škvařil [-] (60. M. Štarha [-] )

ČK: 83. P. Bukáček .
Hráči zápasu: M. Pestr , D. Bártek - D. Bracek , M. Tužinský .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.