Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2015 16:30

21.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hamry si zastřílely v Pohledci


0

 Zápas mezi prvními Hamry a posledním Pohledcem si vedoucí tým pohrál se svým protivníkem jako kočka s myší a málem mu nadělil dvouciferný výsledek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pohledec bez 7 hráčů základní sestavy nastoupil v hodně kombinované sestavě a na konečném výsledku se to velmi projevilo. Hamry si prakticky hned od prvních minut vytvářely šance a postupně je začaly také proměňovat. Domácí tým měl v úvodu šanci na skórování, ale chyběl klid a kvalita v zakončení. Hamry postupně navyšovaly svůj náskok. Domácí se snažili utkání se ctí dohrát, ale výsledek je jednoznačný.



Ohlasy k zápasu


TJ Pohledec
Michal Laštovica, trenér Pohledce: Výsledek mluví za vše. Nemá smysl více hodnotit dnešní zápas. Spíše se zamyslet nad celkovou situací. Někteří hráči by se měli nad svým přístupem k fotbalu zamyslet. Pokud se někteří nejsou schopni ani ze zápasu omluvit, tak je to smutné. Nejsem ten, kdo by utíkal z boje a chci se ctí dohrát sezónu, o což bohužel někteří nemají zájem. Ti, co chodí, těm děkuji a věřím, že sezónu zakončíme se vztyčenou hlavou.

FC Hamry nad Sázavou
Bureš Miloslav, trenér Hamrů: Jednoznačná záležitost proti odevzdanému soupeři.



Sestavy


TJ Pohledec
P. Sláma [-] (17. L. Novotný [-] ) - L. Jambor [-] , V. Šaroun [-] , P. Skalník [-] , L. Pejchal [-] - M. Fajmon [-] (73. P. Juračka [-] ) , A. Jinek [-] , M. Dostál [-] (70. M. Skalník [-] ) , M. Pestr [-] (55. O. Žák [-] ) - D. Bártek [-] , P. Kadlec [-]

FC Hamry nad Sázavou
L. Benc [-] - M. Landsman [-] , P. Novotný [-] , I. Sojma [-] (66. M. Bureš [-] ) , A. Šabart [-] - F. Kotík [-] , J. Zábranský [-] , J. Zeman [-] , P. Vašek [-] - V. Zedníček [-] (26. L. Sýs [-] ) , D. Havlík [-]

Hráči zápasu: J. Zábranský , D. Havlík , J. Zeman .
Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.