3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 17:00

26.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Volduchy přehrály Petřín a končí druhé! Čeká je baráž o I.A třídu


Branky


9

Na zápase fotil Michal Straka. Matematika před zápasem byla naprosto jasná. Volduchy potřebovaly k potvrzení druhého místa (a tím i nároku na účast v baráži o 1. A třídu) alespoň bod proti na jaře velmi dobře hrajícímu Petřínu. Pokud by Hřebenáři plzeňskému soupeři podlehli, museli by doufat v jakýkoliv bodový zisk Rakové v utkání s Touškovem.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

   Volduchy začaly velmi dobře a byly v první půli lepším týmem než mladíci z Plzně. Nejprve se ale zastřelovaly. Své šance neproměnili Jan Černý, Vladimír Žák ani Filip Škarda. A tak domácí publikum bouřilo až v 19. minutě. To si na skvělý centr Černého z rohu naskočil Žák a hlavou poprvé rozvlnil síť petřínské brány – 1:0.  Netrvalo to příliš dlouho a Voldušští jásali podruhé. Škarda vybojoval míč ve středu pole, předložil jej rozběhnutému Černému, jenž podél brankáře poslal míč přesně k tyči – 2:0! Nadějný stav domácí kontrolovali a brankář Fous se v prvním poločase příliš nezapotil. Krátce před koncem první půle mohli domácí ještě přidat jeden gól. To brankář Petřína odvrátil mimo vápno balón před Škardou jen k Janu Černému. Tomu sice pokus nevyšel, balón se ale dostal k Pernicovi, jenž mohl z pravé strany zakončit do odkryté brány. Vhodný moment však prováhal a nakonec jen trefil vracejícího se gólmana.

 

  Druhý poločas začal aktivněji soupeř z Petřína. Dvakrát se musel vyznamenat voldušský brankář Fous. Nejprve tygřím skokem vytáhl přesnou ránu k tyči na rohový kop. A právě z něj pak mohli hosté skórovat. Na zadní tyči si počíhal nehlídaný hráč SK a hlavičkou zamířil k tyči. Tam však skočil opět připravený brankář Volduch a velké šanci protivníka zabránil. Postupně se ale Volduchy opět dostaly ke své hře a zápas kontrolovaly. A dokonce přišly i šance. Nejvíce jich postupně spálil Jan Černý. Nejprve běžel sám na brankáře, ale překopl. Pak se mohl prosadit Škarda, jemuž předložil ideální míč před malé vápno agilní Žák. Voldušský záložník však ranou z první mířil nad břevno. Pak opět dostal příležitost ke skórování Jan Černý. Z pravé strany vlétl do vápna, ale jeho oblouček přelétl nejen brankáře Příhodu, ale i o centimetry horní růžek petřínské svatyně. O několik minut později měl znovu velkou šanci voldušský útočník, tentokrát jeho pokus se štěstím tečoval brankář SK nohou těsně vedle tyče. Pět minut před koncem přišlo definitivní potvrzení vítězství, a také druhého místa v soutěži. Bron se proháčkoval z levé strany do velkého čtverce, předložil míč Pernicovi, jenž tvrdou ranou pod víko potřetí rozjásal voldušské publikum – 3:0! Pak ještě jednou předvedl své umění gólman Fous a skokem i trochu na efekt si vysloužil potlesk svých fanoušků. Zakrátko sudí Hudeček ukončil zajímavý souboj a domácí hráči se společně s hlasitým a výborně fandícím publikem mohli radovat ze třech zlatých bodů.

 

   Ty znamenají, že se nováček 1. B třídy umístil na neuvěřitelné druhé pozici, a dostal tak možnost vyzvat soupeře z 1. A třídy v baráži o účast ve vyšší soutěži. Baráž se uskuteční hned v následujícím týdnu a jméno soupeře se Hřebenáři dozvědí v pondělí v pozdním odpoledni.  

 

AUTOR JAN VILD



Sestavy


TJ Volduchy
J. Fous [-] - J. Černý [-] , V. Žák [-] (55. T. Kratochvíl [-] ) , F. Škarda [-] , J. Straka [-] , J. Bron [-] (85. L. Straka [-] ) , R. Pernica [-] , F. Melka [-] (50. M. Pašek [-] ) , J. Nedorost [-] , R. Hoblík [-] , J. Přibík [-]

SK Petřín Plzeň B
J. Příhoda [-] - R. Černý [-] , M. Kordík [-] , V. Klečka [-] , M. Bačkovský [-] , P. Voves [-] , M. Provod [-] , M. Potoček [-] , M. Otto [-] , J. Král [-] , T. Hradecký [-]

Počet diváků: 88. Rozhodčí: HUDEČEK Pavel - JIRSA Petr, ŠLAUF Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře