1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 16:30

20.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radešínská Svratka přišla remízou o vedení v tabulce


Branky


0

Domácí fotbalisté přišli o vedení v zápase i v tabulce, když dvě minuty před koncem zápasu Petr Bureš proměnil penaltu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání dvou týmů pyšnící se nejlepšími defenzivami, vstoupili lépe hosté. Do desáté minuty měli dvě brankové příležitosti, ovšem domácí podržel skvěle chytající Rudolf Šebek. Poté zahrozili i domácí, ale i zde úřadoval brankář, tentokrát Ondřej Svoboda. Výborný poločas krajské úrovně pokračoval ve vysokém tempu a fanoušci byli ze hry obou týmu nadšeni. Do druhého poločasu lépe vstoupili domácí a přitlačili hosty na jejich polovinu. V 62. minutě se domácí prosadili. Po dlouhém autu Josefa Dvořáka se dostal míč k Pavlu Křížovi a ten nekompromisně zavěsil. Poté zvýšili tlak hosté a zatlačili domácí před šestnáctku. Riskování se hostům málem nevyplatilo a mohli inkasovat z brejků. Špatně sehrané situace ovšem nevedly ke kýžené brance. V 88. minutě se hosté konečně dočkali. Po souboji ve vápně a sporně nařízené penaltě, vyrovnal na konečných 1:1 Petr Bureš.



Ohlasy k zápasu


FK TJ Radešínská Svratka
Michal Strachoň, trenér R.Svratky: Výborné utkání z obou stran. Hosté hrají výborný fotbal a dnes to u nás jednoznačně předvedli. Moji kluci se nemají za co stydět a předvedli taktéž výborný výkon. Remíza je spravedlivá, nás ale bohužel stála první místo v tabulce.

TJ Rozsochy
Bohumil Prášil, trenér Rozsoch: Vyrovnané a výborné utkání, kde remíza je spravedlivá pro oba týmy.



Sestavy


FK TJ Radešínská Svratka
R. Šebek [-] - O. Hudeček [-] , J. Janů [-] , J. Novák [-] , L. Kachlík [-] - V. Šacl [-] , M. Mužátko [-] , M. Šacl [-] , M. Pekárek [-] - P. Kříž [-] (77. J. Dostál [-] ) , J. Dvořák [-] (63. I. Plhal [-] )

TJ Rozsochy
O. Svoboda [-] - J. Zítka [-] , L. Gál [-] (90. L. Nebola [-] ) , E. Šibor [-] , A. Bureš [-] - V. Šafránek [-] , J. Kalvoda [-] , I. Šťastný [-] (74. A. Padrtka [-] ) , V. Ambrož [-] - P. Bureš [-] , J. Smolka [-] (77. J. Holý [-] )

ŽK: 55. J. Dvořák , 77. R. Šebek - 25. A. Bureš , 61. J. Kalvoda .
Hráči zápasu: R. Šebek - E. Šibor .
Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.