1:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2018 17:00

23.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Volduchy předvedly drtivý úvod a zlomily příkosického soupeře


Branky


13

  Hřebenářům se poslední dva zápasy nevydařily. Přesto se zuby nehty drželi na třetí pozici, což je pro nováčka fantastický úspěch. Do Příkosic odjeli Voldušští bojovně naladěni s cílem odčinit předchozí dvě zaváhání. To Čechie se musí koukat ještě pod sebe, ale po posledních duelech to vypadá, že je z nejhoršího venku.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

  Volduchy se do svého soupeře pustily od začátku zápasu a brzy bylo vlastně hotovo. Po úvodním krátkém oťukávání přišel voldušský uragán, který smetl veškeré příkosické naděje. V 7. minutě vybojoval Žák na levé straně balón a křížným pasem vybídl Pernicu. Proti němu vystartoval gólman Čechie, který byl u míče ale o desetinu později, takže Pernica mohl jednoduše skórovat do odkryté brány – 0:1!

 

V 10. minutě to byl opět Pernica, který výborně zabojoval tentokrát na pravé straně. Posléze byl sražen na hranici velkého čtverce a Volduchy zahrávaly zprava trestný kop. K němu se postavil Žák a perfektně zatočil míč na malé vápno. Do dráhy balónu vložil nohu důrazný Nedorost a tečoval jej přesně za tyč příkosické svatyně – 0:2!

 

Ve 13. minutě se Hřebenáři probili lehkým ťukesem středem pole až k vápnu domácích, tam přiklepl Pernica míč Žákovi, jenž levačkou vyslal povedenou střelu  do horního růžku – 0:3! Až v 17. minutě si poprvé zachytal voldušský Fous. Střelu z pravé strany ale bezpečně lapil. Volduchy se v dalších minutách už nikam nehnaly, lépe kombinovaly než Příkosice, které se snažily spíše nakopávat dlouhé míče a důrazně bojovat v soubojích s voldušskými obránci. Několik náznaků šancí si domácí vypracovali, ale Fous v bráně Volduch mohl být klidný. Až ve 43. minutě se pořádně proletěl, když vytáhl tygřím skokem střelu Čechie z trestného kopu. Více první poločas nenabídl.

 

 Druhý poločas začali hosté z Volduch lehce ospale, ale Čechie si vypracovala jen roh a několik autových vhazování v blízkosti Fousovy branky. Pak ale přišel další úder ze strany Hřebenářů. V 56. minutě rozjeli Voldušští kombinaci po zemi od stopera Přibíka, posledním adresátem se stal naběhnutý Vladimír Žák, který vlétl do vápna Příkosic a nekompromisní ranou pod břevno zvýšil již na uklidňujících 0:4!

 

Ten samý hráč pak mohl o minutu později završit hattrick, křížnou ranou však o kousek minul. V 63. minutě si postavil balón Bron a z trestného kopu těsně minul levou tyč příkosické brány. Pak se předvedl dvakrát voldušský brankář Fous. V 66. minutě včasným vyběhnutím a skokem pod nohy útočníka zamezil gólové příležitosti domácích, v 71. minutě pak skvělým reflexem na brankové čáře przatím udržel čisté konto. Je fakt, že Volduchy v závěru řešily některé situace poněkud ležérně. I tak mohly ještě zvýšit skóre.

 

V 78. minutě se pěkně uvolnil Jan Černý, jeho šajtli k tyči však brankář Příkosic zneškodnil. V 83. minutě to byl opět Jan Černý, jenž napřáhl k nádherné ráně. Ta jen rozezvučela břevno. Pět minut před koncem se nakonec dočkali rovněž domácí. Hostující obránci nechali ve vápně zcela volného Krajdla, který uklidil míč za záda Jakuba Fouse – 1:4!

 

 

 Kosmetická úprava nic nezměnila na radosti voldušských hráčů z tří důležitých bodů. Ty je dokonce posunuly na druhou příčku, kterou budou hájit v příštím kole s nebezpečnou rezervou Slavoje Mýto. Ta sice ztrácí na Volduchy hodně, ale v závěsu za Hřebenáři jsou Raková a Město Touškov. Příkosice zamíří na půdu TJ Tlučná.

 

AUTOR: JAN VILD



Sestavy


TJ Čechie Příkosice
M. Jelínek [-] - P. Gosza [-] , T. Pražák [-] , L. Krajdl [-] , J. Novák [-] , J. Pour [-] , J. Janout [-] , R. Majdl [-] , J. Kulišan [-] (82. M. Kravařík [-] ) , J. Čada [-] , J. Kasl [-]

TJ Volduchy
J. Fous [-] - A. Hejsek [-] (46. J. Černý [-] ) , V. Žák [-] (63. J. Straka [-] ) , F. Škarda [-] (82. T. Kratochvíl [-] ) , J. Bron [-] , J. Nedorost [-] , R. Pernica [-] , F. Melka [-] , R. Hoblík [-] , J. Přibík [-] , M. Pašek [-]

ŽK: 18. J. Kasl , 29. L. Krajdl , 56. M. Jelínek , 58. T. Pražák - 43. M. Pašek , 51. V. Žák , 69. R. Hoblík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Nešpor Petr - LHOTÁK Luděk, ŽÁK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů