0:4
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2018 17:00

20.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okresní derby jasně ovládly Volduchy, zachraňující se Zbiroh neměl nárok


Branky


11

Volduchy odjely k okresnímu derby do Zbiroha odhodlané k dalšímu bodovému zisku. Ten však nutně potřebovali také hráči domácího TJ Město, neboť jejich situace začíná být, co se týče záchrany, kritická.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bron se prosadil před poločasem

 Hřebenáři nastoupili v naprosto totožné základní jedenáctce jako při posledním duelu s Malesicemi. Z počátku byla hra hodně rozkouskovaná. V 7. minutě si zapsal první zákrok voldušský Fous, jenž kryl střelu domácích z hranice velkého čtverce. V 11. minutě už hrozili také Voldušští, Zlatohlávkův hlavičkový pokus ale zablokoval před brankovou čarou domácí obránce. O minutu později se dostal ke slovu pro změnu Zbiroh, centrovaný balón z pravé strany nakonec spadl na břevno voldušské brány. Gólman hostů ale situaci kontroloval. Boj pokračoval v dalších minutách spíše ve středu hřiště, šancí se dostávalo poskrovnu.

 

Ve 28. minutě voldušskému Fousovi vypadl centrovaný míč, domácí útočníci ale byli daleko. Ve 33. minutě se postavil k trestnému kopu Hoblík. Z dobré pozice mířil na zadní tyč, kde ale stál zbirožský obránce. Ten odkopl střelu do bezpečí, pokračovalo se tedy za bezbrankového stavu. A to až do 42. minuty, kdy se Volduchy ujaly vedení! Ve vápně TJ Město se k odraženému míči nachomýtl Bron a v pádu jej akrobaticky poslal do sítě – 0:1!

 

Domácí nestíhali

 Druhou půli otevřela obrovská šance Zbiroha. Voldušský brankář netrefil centr Zbiroha z trestného kopu a hlavičku do odkryté brány odvrátil na brankové čáře číhající J. Straka! Ještě k tomu gólman zasáhl tvrdě do hlavy svého spoluhráče Brona, jenž několik okamžiků nevypadal vůbec dobře. Po zásahu se zapotácel a klesl k zemi. Voldušský dříč se ale z „knockoutu“ po několika vteřinách oklepal a dál pokračoval ve hře!

 

V 51. minutě přišel asi rozhodující moment duelu. Po přestupku Zbiroha Volduchy rychle rozehrály u svého pokutového území a přišel dlouhý balón na rozběhnutého Jana Černého. Ten se uvolnil přes zbirožského levého beka a vypálil tvrdou ránu na domácí bránu. Gólman Šmíd stačil střelu vyrazit, ale na dorážku dobíhajícího Zlatohlávka byl již krátký – 0:2! Volduchy definitivně převzaly otěže zápasu a hráčům TJ Město začaly téct nervy. Zbytečně dohráli několik soubojů po odehrání míče, Voldušští se však nenechali vyprovokovat a pokračovali ve své hře.

 

V 60. minutě mohl zvýšit skóre Škarda, jeho rána byla těsně před brankovou čarou zablokována. Třetí gól visel ve vzduchu, ale stále ne a ne přijít. V 75. minutě si tvrdě hrající domácí vykoledovali červenou kartu, když po druhé žluté musel do sprch M. Jaroš. V 78. minutě se na levé straně utrhl Tomáš Kratochvíl, přešel přes dva protihráče, další na sebe navázal a naservíroval balón Janu Černému před odkrytou branku. Ten míč pohodlně doklepl a zvýšil na 0:3!

 

Domácí už se v závěru nezmohli prakticky na nic a jen přihlíželi dalšímu nádhernému momentu v podání voldušského týmu. V 85. minutě se možná z třiceti metrů opřel do skákavého balónu Jan Černý. Míč si to zamířil až do šibenice zbirožské svatyně, kde se ještě odrazil od tyče a napříč celou bránou zaplul za tyč protější! Ukázkový „angličan“ byl tečkou za dalším vítězným zápasem hostujících Hřebenářů.

 

Voldušští zaznamenali další důležitý bodový zisk a zůstávají nadále na třetím místě v těsném kontaktu za druhým Městem Touškov. V příštím kole Volduchy zamíří opět na půdu soupeře, tentokrát k těžkému zápasu s TJ Tlučná. Situace Zbiroha je maximálně kritická, o senzaci se pokusí ve 21. kole na půdě prvního Kaznějova.     

 

AUTOR: JAN VILD



Sestavy


TJ Město Zbiroh
P. Šmíd [-] - S. Jaroš [-] , Z. Dubček [-] , M. Jaroš [-] , V. Ludvík [-] , M. Švehla [-] , P. Chvojka [-] (46. M. Šerý [-] ) , J. Rada [-] (79. V. Hrabák [-] ) , J. Bojko [-] (71. M. Škvára [-] ) , F. Sůva [-] (67. J. Krofta [-] ) , M. Švehla [-] (58. V. Bystřický [-] )

TJ Volduchy
J. Fous [-] - M. Zlatohlávek [-] (70. T. Kratochvíl [-] ) , J. Černý [-] (88. V. Kodl [-] ) , F. Škarda [-] (81. L. Straka [-] ) , J. Straka [-] , J. Bron [-] , R. Pernica [-] (84. M. Pašek [-] ) , F. Melka [-] , R. Hoblík [-] , J. Přibík [-] , V. Melka [-] (57. J. Nedorost [-] )

ŽK: 53. M. Jaroš , 70. V. Bystřický - 24. R. Hoblík , 80. J. Nedorost . ČK: 75. M. Jaroš .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Sirový Václav - CHEJLAVA Petr, HAMOUZ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích