Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2018 17:00

19.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlatohlávek pálil přesně v prvním poločase, Černý ve druhém. Volduchy tak porazily Malesice


12

Volduchy v předchozím kole vyšly po dlouhé době bodově naprázdno. Zaváhání v Rakové chtěly napravit v 19. kole doma proti velmi dobrým Malesicím, kterým se na jaře poměrně daří a ze zadních pozic se prokousaly během několika kol až na páté místo.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Atraktivní fotbal diváky bavil

 Domácí začali velmi dobře a už v 1. minutě pálil Jan Černý levačkou mimo. Uběhly další čtyři minuty, zprava nacentroval do pokutového území Černý, balón si ve vzduchu našel Zlatohlávek a hlavičkou otevřel skóre – 1:0!

 

Malesice se snažily rychle kombinovat a po jedné takové akci si vynutily rohový kop. Při následném centru na zadní tyč se srazili dva zadáci Volduch a zcela volný Otýs neměl problém rozvlnit voldušskou síť – 1:1!

 

To se psala 11. minuta utkání. Hrálo se ve vysokém tempu, hra se přelévala z jedné strany na druhou. V 18. minutě mohly Malesice zvýšit, ale jejich hráč zakončoval z ofsajdového postavení. Skóre se tedy neměnilo. Ve 23. minutě bouřila slušně zaplněná tribuna pod vrchem Chlum. Nádhernou rychlou akci začal František Melka, který našel přesně rozběhnutého Brona. Ten obešel protihráče a přesným centrem našel hlavu Zlatohlávka, jenž přidal svůj druhý gól a poslal Volduchy opět do vedení – 2:1!

 

Ve 27. minutě to v areálu jen zahučelo. Zlatohlávek přiťukl míč do vápna Bronovi, jenž v pádu obloučkem překonal gólmana Šoltyse. Balón však skončil jen na břevně malesické svatyně! Ještě ve 41. minutě zkoušel štěstí po centru z rohového kopu Černý, mířil ale nepřesně.

 

Černý dodal domácím klid

 Druhý poločas začali Hřebenáři znovu aktivně a ve 47. minutě mohl dokonat hattrick Zlatohlávek. Na malém vápně ale patou promáchl a mohl se jen chytit za hlavu. V 52. minutě přišla další z rychlých akcí Malesic, která tentokrát ale zaváněla gólem. Domácí obrana se nestačila včas zformovat a zcela volný hráč hostů hlavičkoval do tyče! V 56. minutě se radovali Voldušští. Jan Černý se probojoval z levé strany do vápna, individuálně se prosadil a obloučkem na zadní tyč překonal vyběhnutého brankáře Malesic – 3:1!

 

Malesice se nevzdávaly, ale domácí dávali hostům minimum prostoru. A byli to opět Hřebenáři, kteří mohli navýšit skóre. V 63. minutě hlavičkoval na malém vápně nehlídaný Pernica, jeho špatně učesaná ofina však poslala balón vedle malesické brány. V 70. minutě se vytáhl voldušský brankář Fous. Nádhernou technickou ránu Malesických vyškrábl konečky prstů a jeho tygřímu skoku aplaudovala i voldušská tribuna. V 71. minutě přišlo razítko na vítězství Volduch. František Melka poslal dlouhou diagonálu na rozběhnutého Černého, který se z voleje opřel do balónu, a také on přidal svůj druhý gól – 4:1!

 

V 80. minutě se probil do vápna Malesic střídající T. Kratochvíl, svým pověstným bodlem však bránu hostů minul. V závěrečné desetiminutovce si defenziva Volduch počínala trochu ležérněji, akce Malesic se i tak dařilo včas zastavit. Poslední větší šanci měly v 85. minutě hosté. Střelu za hranicí vápna ale zastavilo břevno, a tak výsledek zůstal až do konce nezměněný.

 

 

 Voldušští si zaknihovali další velmi cenné vítězství, vrátili soupeři porážku z podzimu a dál útočí na medailové pozice! V příštím kole Volduchy zamíří do Zbiroha, odkud určitě nechtějí odjíždět s prázdnou. To Malesice se na domácí půdě popasují s Tlučnou.

 

AUTOR: JAN VILD

 



Sestavy


TJ Volduchy
J. Fous [-] - J. Černý [-] , M. Zlatohlávek [-] (86. V. Kodl [-] ) , F. Škarda [-] (73. T. Kratochvíl [-] ) , J. Straka [-] , J. Bron [-] , R. Pernica [-] (81. L. Straka [-] ) , F. Melka [-] , R. Hoblík [-] , J. Přibík [-] , V. Melka [-]

TJ Sokol Malesice
M. Šoltys [-] - M. Nachtmann [-] , M. Otýs [-] , J. Kovář [-] , E. Strejček [-] , O. Pondělík [-] , A. Boguševschi [-] (46. P. Henrich [-] ) , M. Betinec [-] , T. Čečil [-] , O. Žitek [-] , M. Legát [-]

ŽK: 80. F. Melka , 81. V. Melka - 39. M. Betinec , 55. M. Legát , 68. T. Čečil , 87. O. Žitek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SLADKÝ Stanislav - KOHOUT Miroslav, ŠKARDA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích