Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2018 17:00

19.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Show Jana Vondráčka, Strašicím dal čtyři góly!


12

V 19. kole 1.B třídy se proti sobě postavily celky Strašic a Kaznějova, tedy poslední tým proti prvnímu, hosté na hřišti od začátku dominovali a připsali si další důležité body v boji o postup. Husarský kousek se povedl kaznějovskému Janu Vondráčkovi, kterému se povedlo vstřelit hned 4 branky!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo z obou stran poněkud vlažně, hostům se i přes tlak nedařilo proměňovat své šance, to se změnilo v 17. minutě, kdy se prosadil Vinkler, hosté i nadále diktovali tempo hry a v 37. minutě se jim podařilo skórovat podruhé, když se po individuální akci Vinklera prosadil talentovaný mladík Tichý. Do poločasu stihl ještě zvýšit po vydařené kombinaci Jan Vondráček a odstartoval tím své galapředstavení.

 

Druhý poločas byl v mnohém podobný tomu prvnímu, hosté byli nadále aktivnější a bylo jen otázkou času, než přidají další branky. To se povedlo Janu Vondráčkovi, který stihl nasázet v rozmezí patnácti minut tři branky a podtrhl tak svůj výjimečný výkon, kterým se katapultoval mezi největší hvězdy tohoto kola.

 

AUTOR: Jakub Vondráček



Sestavy


TJ Spartak Strašice
R. Paur [-] - M. Šípek [-] , J. Hrách [-] , L. Pigula [-] , J. Vildmon [-] , M. Hrabal [-] (32. M. Giňa [-] ) , R. Štych [-] (85. L. Planeta [-] ) , Š. Huttr [-] (61. D. Císařovský [-] ) , T. Krákora [-] (46. T. Kunc [-] ) , M. Huttr [-] , P. Pospíšil [-]

FK Bohemia Kaznějov
J. Švamberg [-] - D. Vinkler [-] (71. M. Fedorco [-] ) , J. Vondráček [-] , J. Hyneš [-] (46. M. Polívka [-] ) , J. Vondráček [-] , T. Jung [-] (46. J. Hrubý [-] ) , M. Tichý [-] (65. V. Vašíček [-] ) , D. Müller [-] , J. Kiss [-] , R. Švátora [-] , T. Vaneš [-]

ŽK: 22. R. Paur , 27. Š. Huttr , 55. M. Šípek - 36. J. Vondráček , 53. R. Švátora , 59. D. Müller , 86. V. Vašíček .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Kalík Michal - HOJSÁK Petr (N), BUCHTELÍK Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů