2:1
(1:0)
81. J. Bron
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 17:00

18.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bodová jízda Volduch našla svůj konec - hosté narazili v Rakové


Branky


41. J. Procházka , 74. J. Přibík (vl.) - 81. J. Bron
10

 V 18. kole se v Rakové střetly týmy, kterým se na jaře zatím velmi daří. Domácí se po šňůře vítězství prokousali na dohled medailovým pozicím, Volduchy pro změnu jako nováček držely před tímto soubojem senzační druhé místo!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Procházka otevřel skóre

Hřebenáři stále nemohli počítat se zraněnou zimní posilou Vladimírem Žákem, přesto hodlali Rakovou potrápit a nejlépe obrat o nějaké body.

 

 Úvodní poločas tomu však příliš nenasvědčoval. Domácí byli od počátku aktivnější, kdežto hosté vypadali, jako že jsou myšlenkami úplně někde jinde. Voldušští váhali s rozehrávkou, až příliš šetřili pohybem a soupeři začátek hodně ulehčili. V 7. minutě přišla první příležitost domácích, po špatném odkopu obrany však nohou výborně zachraňoval brankář Fous. Ten po následném rohu Rakové vyškrábl i hlavičku nad břevno. V 16. minutě kopala Raková další roh, hlavičkující hráč na zadní tyči však těsně minul voldušskou bránu.

 

I v dalších minutách měla Raková územní převahu, Fous v bráně Volduch ale zasahovat nemusel. Ve 36. minutě se konečně mohli prosadit také Voldušští, střelu Nedorosta z osmnácti metrů zneškodnil brankář Šilhánek. Krátce před koncem první půle se ale nakonec zaslouženě prosadila Raková. Po velkých zmatcích ve vápně Volduch, kdy defenziva nedokázala odvrátit ani nadvakrát balón do bezpečí, se prosadil střelou zblízka J. Procházka. Psala se 41. minuta a domácí vedli 1:0.

 

 

Nakonec do poločasového hvizdu mohli Hřebenáři ještě vyrovnat. To se do brejku pustil Jan Černý, který mohl postupovat zcela sám na brankáře. Jeho akci však zcela nepochopitelně zastavil zdvihnutý praporek pomezní. Z akce kvůli údajnému ofsajdu tedy nebylo nic a hosté po prvním poločase ztráceli.

Brankář byl milimetry od vyrovnání

O přestávce trenéři Volduch trochu zamíchali s posty a přišlo zlepšení. Ve druhé půli už byli mírně aktivnější Hřebenáři. V 50. minutě přiťukl Nedorost balón Janu Černému, ten pálil o kousek vedle. O minutu později napřáhl k povedené ráně Bron, brankář jeho pokus vyškrábl. V 56. minutě propadl střílený centr Volduch až na zadní tyč, kde však hosté na balon nedosáhli. V 74. minutě se ale nakonec zdálo, že je hotovo. Raková podnikla brejk, který zaváněl ofsajdem (později byla teč voldušského obránce vysvětlena jako úmyslné prodloužení), do odražené střely se připletla noha stopera Přibíka a po nešťastném vlastním gólu vedla Raková již 2:0!

 

Volduchy se ale nevzdaly a ještě se pokusily o zázrak. V 76. minutě se ve stoprocentní šanci zjevil střídající Libor Straka, v ideální pozici a nikým neatakován však vystřelil jen slabou střelu do brankáře Šilhánka. V 78. minutě se dožadovali domácí pokutového kopu. Lehké přistrčení obránce Františka Melky však jako penaltové posouzeno nebylo a hrálo se dál. V 81. minutě přišel krásný moment v podání voldušského Brona. Ten napřáhl možná z třiceti metrů a rozvlnil síť rakovské svatyně – 2:1!

 

Volduchy ještě vycítily šanci, defenziva Rakové ale působila jistě a s centrovanými míči do vápna si dokázala poradit. Volduchy vytáhly hru, vzadu zůstávali maximálně 2 až 3 hráči, čehož v 88. minutě Raková téměř využila k definitivnímu potvrzení vítězství. Domácí vlétli do otevřené obrany Volduch, velkou šanci domácích nakonec zmařil skvělým zákrokem Fous.

 

Ten mohl být nakonec nejslavnější postavou na hřišti. V posledních vteřinách si totiž Hřebenáři po tlaku vynutili několik standardních situací a na tu poslední se rozhodl vyrazit i voldušský gólman. K němu také doputoval centr od rohového praporku, voldušský brankář měl na noze vyrovnání, ale nadvakrát jen trefil na brankové čáře ležícího obránce Rakové! O několik vteřin později hlavní sudí ukončil dramatický duel. Raková si za výbornou první půli vítezství zasloužila, Volduchám se další finiš v závěru již nevydařil.

 

 Hřebenáři odešli zcela bodově naprázdno poprvé od 1. října 2017, kdy utrpěli pětigólový debakl v Malesicích. Právě tento soupeř je čeká příští týden na domácím trávníku a Volduchy jsou odhodlané výpadek s Rakovou napravit! Raková zamíří příští sobotu do Tlučné.   

 

AUTOR: JAN VILD



Sestavy


TJ Sokol Raková
J. Šilhánek [-] - J. Rottenborn [-] , M. Běle [-] , J. Štincík [-] , M. Reitspies [-] , L. Bůcha [-] , M. Jedlička [-] (65. P. Procházka [-] ) , O. Turek [-] , A. Vrba [-] , J. Procházka [-] (86. D. Kašpar [-] ) , J. Bartoš [-]

TJ Volduchy
J. Fous [-] - F. Škarda [-] (62. M. Zlatohlávek [-] ) , J. Straka [-] , J. Nedorost [-] , R. Pernica [-] (75. L. Straka [-] ) , F. Melka [-] , R. Hoblík [-] , J. Přibík [-] , V. Melka [-] (69. T. Kratochvíl [-] ) , J. Černý [-] , J. Bron [-]

ŽK: 60. M. Běle , 77. A. Vrba - 65. R. Hoblík .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Pena Miroslav - KOURA Radim, HANZLÍKOVÁ Aneta.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích