1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 16:30

17.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Volduchy udolaly tým Radnic, jsou na druhé příčce


Branky


13

Další třaskavý duel čekal voldušské Hřebenáře. Na půdu Volduch dorazily Radnice, kterým se sice poslední kola výsledkově nepovedla, nicméně patří do první poloviny tabulky. A právě třeba Voldušští si z Radnic na podzim odvezli čtyřbrankový debakl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nedorost dostal domácí do vedení

 Zápas byl od začátku bojovný, plný soubojů. V 5. minutě se uvolnil ve vápně domácí Bron, který byl v sobotu vytažen do útoku, ale v dobré pozici mířil jen do středu brány. Tam stál připravený brankář Spěváček. Ve 13. minutě se mohly prosadit i Radnice. Zcela neobsazený hráč Sokola však z velkého vápna hodně přestřelil. O pět minut později kopaly Volduchy trestný kop od pravé postranní lajny. J. Straka zakroutil balón před branku, kde si jej jeden z radnických zadáků téměř srazil do vlastní sítě. Míč nakonec doputoval těsně mimo a kopal se roh.

 

 

Ve 26. minutě zazlobili pro změnu hosté, po závaru před Fousovou svatyní však i tentokrát mířili velmi nepřesně. Ve 28. minutě mohl poslat Volduchy do vedení Škarda. Snažil se zamířit do odkryté radnické brány, ale trefil dobře postaveného obránce Sokola. Ve 42. minutě si poradil s trestným kopem voldušský gólman Fous a přišla 43. minuta, která de facto rozhodla o výsledku zápasu. Nejprve kopal z pravé strany volný přímý kop Pernica. Jeho povedený centr dokázali Radničtí odvrátit na rohový kop. Z něho nacentroval J. Straka, na hlavu si naskočil skvěle Nedorost a nádhernou hlavičkou do horního růžku otevřel skóre – 1:0!

Už bez branek

 Druhý poločas začal opět příležitostí agilního Brona. S jeho pokusem si opět brankář Spěváček poradil. Ve 49. minutě mohl navýšit skóre střídající Jan Černý. Dostal od Brona ideální přihrávku před branku, křížnou střelou na vzdálenejší tyč ale minul. V 56. minutě se zkoušel znovu prosadit J. Černý, uvolnil se podél brankové čáry a poslal tvrdý střílený balón před bránu. Nechybělo mnoho a hostující obránce zamířil odkop přímo pod břevno. Míč nakonec skončil těsně nad a Volduchy kopaly jen roh.

 

V 60. minutě si vytvořili Hřebenáři další velkou šanci, Hoblík po trestném kopu hlavičkoval kousek mimo horní růžek radnické brány. Volduchy neproměnily několik nadějných šancí, což je mohlo v dalším průběhu mrzet. Radnice si mezi 60. a 70. minutou vynutily lehkou územní převahu. Bylo to hlavně nepřesnou hrou domácích, kterým vázla rozehrávka. Během tohoto období si ale hosté připravili pouze jeden náznak šance, když se pěkně na hranici vápna otočil s balónem jeden z radnických útočníků. Pálil však jen do připraveného Fouse.

 

Po sedmdesáti minutách se opět Volduchy probraly a byly lepším týmem, který navíc hrozil. V 77. minutě se utrhl do brejku vytažený Škarda a spolu s J. Černým běželi sami dva na jednoho obránce. Škarda svého kolegu našel přesnou přihrávkou, čehož J. Černý opět nevyužil. Zcela sám před gólmanem Spěváčkem mířil do horního rohu brány, trestuhodně ale minul. Tentýž hráč mohl své zaváhání napravit v 80. minutě, dnes mu však nebylo přáno. Ani další jeho pokus z dobré pozice se mezi tyče nevešel.

 

 

V 83. minutě se bravurně předvedl radnický brankář Spěváček. Ten neuvěřitelně vytáhl Hoblíkovu hlavičku z horního růžku a ještě udržel naděje Radnic na nějaký bodový zisk. Jeho spoluhráči se však na žádný tlak ani velkou příležitost už nezmohli. Volduchy si výsledek bez problémů pohlídaly a slaví další cenný bodový zisk! Hřebenáři zahráli opět bojovně a až na desetiminutový herní výpadek ve druhém poločase byli lepším týmem. Žehrat mohou jen na nepřesnou koncovku, která připravila fanoušky o více branek v síti soupeře.

 

 V příštím kole čeká Volduchy další těžký test. Hráči zajíždějí na půdu Rakové, která se po rozpačitých podzimních dohrávkách rozjela a stíhá čelo tabulky. To Radnice budou doma favoritem proti TJ Tlučná.

 

AUTOR: JAN VILD



Sestavy


TJ Volduchy
J. Fous [-] - M. Zlatohlávek [-] (46. J. Černý [-] ) , J. Bron [-] , F. Škarda [-] , J. Straka [-] , J. Nedorost [-] (78. L. Straka [-] ) , R. Pernica [-] , F. Melka [-] , R. Hoblík [-] , J. Přibík [-] , V. Melka [-]

TJ Sokol Radnice
T. Spěváček [-] - P. Valenta [-] , M. Krč [-] , V. Melich [-] , D. Krč [-] - J. Esterka [-] , T. Kroc [-] , T. Richter [-] (62. K. Janata [-] ) , J. Cozl [-] - D. Rýdl [-] , L. Koffer [-] (77. P. Švajcr [-] )

ŽK: 70. F. Škarda - 11. M. Krč , 70. K. Janata , 88. J. Cozl .
Počet diváků: 94. Rozhodčí: NESVADBA Karel - HUDEČEK Pavel, BÍBA Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů