3:2p.
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2018 17:00

25.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pačejov se raduje ze dvou bodů proti favoritovi!


Branky


8

Ve veledůležitém zápase domácí přivítali na svém hřiště jednoho z lídrů tabulky a horkého adepta na postup do 1.A třídy, celek Starého Plzence. Vše podstatné se odehrálo během první půlhodiny. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím tentokrát 100% vyšel úvod zápasu. Už v 5.minutě zahrával rohový kop Hlůžek, na přední tyči si naskočil Ticháček a hlavou otevřel skóre zápasu. I poté byli domácí aktivnějším týmem. V 18. minutě krásně uvolnil Hlůžek Kláska a ten zamířil po zemi přesně k tyči. Domácí vedli 2 : 0 a zdálo se být vše v pohodě. Fotbal je ale hra a Plzenec během jedné minuty srovnal skóre. Ve 30.minutě nejprve snižoval Petr Menšík a o minutu později se trefil Martin Pícka. Domácí přesto mohli jít znovu do vedení gólem do šatny, ale krásná střela kapitána Kláska orazítkovala ve 42.minutě břevno.

 

 

Po změně stran byli domácí lepším týmem. V 59. minutě Ticháčkovu gólovou střelu gólman Zdeněk Slováček vyrazil. Na druhé straně jedinou vážnější plzeneckou příležitost v 64. minutě zlikvidoval domácí brankář Ondra Štěpán. Tři domácí body měl na kopačce v 87. minutě Milan Kubaň. Dostal se sám za obranu, ale jeho dělovku z cca 11 metrů brankář reflexivně vyrazil. O minutu později ještě pěkně pálil Klásek. Ve stejné minutě šel předčasně do sprch hostující Vladimír Brejcha.

 

 

O zisku bonusového bodu rozhodla střelba ze značky pokutového kopu. Pačejov v předchozích 4 jarních rozstřelech selhal, vyšlo mu to až popáté. Vzhledem k průběhu zápasu to bylo zasloužené. Za Pačejov se trefili Vítek Panuška, Adam Kolářík, Honza Hosnedl a Míra Mareš /nedal Milan Kubaň/. Za Plzenec se trefili pouze Jan Kucendorfer a Martik Košťál /nedali Pavel Brejcha a Lukáš Zelinka.

 

 

Autor článku: Tomáš Cihlář


Sestavy


TJ Sokol Pačejov
O. Štěpán [-] - V. Panuška [-] , M. Štětina [-] , A. Kolářík [-] , V. Klásek [-] , J. Hlůžek [-] , M. Mareš [-] , J. Ticháček [-] (81. J. Klásek [-] ) , J. Hosnedl [-] , M. Kubáň [-] , V. Suda [-]

SK Starý Plzenec
Z. Slováček [-] - P. Menšík [-] (81. P. Batěk [-] ) , M. Ulč [-] (46. M. Houdek [-] ) , P. Brejcha [-] , M. Pícka [-] , J. Kuncendörfer [-] , M. Košťál [-] , R. Vávro [-] (23. L. Zelinka [-] ) , T. Pata [-] , J. Bláha [-] , V. Brejcha [-]

ŽK: 31. J. Hosnedl , 61. V. Klásek , 74. M. Mareš , 85. M. Kubáň , 88. J. Klásek - 17. V. Brejcha , 72. P. Brejcha , 74. M. Pícka . ČK: 88. V. Brejcha .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Kohout Miroslav - PETRŽÍLKA Jiří, ZAVADIL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře