2:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.04.2015 16:30

19.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Počítky sahaly v Bobrové po vítězství, domácí vyrovnali z penalty


Branky


0

V záchranářském duelu potřebovali oba týmy bodovat. Bod je nakonec větším úspěchem pro Bobrovou, která srovnala dvoubrankový náskok Počítek pět minut před koncem z pokutového kopu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pro oba týmy důležitý zápas o záchranu v soutěži se od začátku lépe vyvíjel pro hostující Počítky. V prvním poločase byli hosté jasně lepším celkem. Přesto se jim podařilo spálit tři jasné tutovky. Jednou dokonce zachránilo golmana Uhlíře břevno, po střele Halamky. Deset minut před pauzou si zaslouženě našla tečovaná střela Schneidera cestu do sítě a hosté vedli. Druhý poločas začaly Počítky tlakem. Po rohovém kopu se dostal míč k volnému  Kmentovi a ten se nemýlil. Dvoubranková ztráta vyhecovala Bobrovou k větší bojovnosti a po pěkném centru Křepely z pravé strany se prosadil Hrbek. Domácí v těchto chvílích vrhli všechny síli do útoku a po faulu na Ambrože odpískal rozhodčí Hromádka pokutový kop. Ten si vzal na starosti zkušený střídající Srnský, který byl v té chvíli pouhé čtyři minuty na hřišti. Penaltu bezpečně proměnil a rozhodl o konečné remíze 2:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bobrová
Jaroslav Ptáček, trenér Bobrové: Po průběhu zápasu jsme spokojeni s bodem.

SK Transformátor Počítky
Martin Dvořák, vedoucí týmu: V zápase jsme byli jasně lepším celkem. Neproměnili jsme spoustu vyložených šancí. Do utkání zasáhl výrazně rozhodčí, který pět minut před koncem odpískal pro Bobrovou vymyšlenou penaltu.



Sestavy


TJ Sokol Bobrová
T. Uhlíř [-] - M. Kratochvíl [-] (46. J. Trnka [-] ) , R. Kratochvíl [-] , D. Roháček [-] , K. Flídr [-] - V. Křepela [-] , P. Dvořák [-] , T. Podborský [-] (81. M. Srnský [-] ) , J. Stupka [-] (60. J. Svoboda [-] ) - T. Hrbek [-] (74. R. Smutka [-] ) , P. Ambrož [-]

SK Transformátor Počítky
D. Šobej [-] - A. Kment [-] , A. Svoboda [-] (75. P. Hájek [-] ) , R. Halámka [-] (83. M. Benc [-] ) , R. Buchta [-] - R. Němec [-] (40. J. Hořínek [-] ) , L. Sláma [-] , F. Šustr [-] , R. Schneider [-] - O. Zajíček [-] , D. Odehnal [-]

ŽK: 32. J. Stupka . ČK: 84. R. Buchta .
Hráči zápasu: A. Kment , O. Zajíček , R. Schneider .
Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.