2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2018 16:00

22.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Melka řídil výhru Hradešic proti Svatoboru Hrádek


Branky


8. L. Melka , 21. L. Melka
9

Hurá, konečně vítězství za tři body. Tak by se asi nechaly vyjádřit hradešické pocity po utkání.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Samotný zápas začal přesně tak, jak si domácí představovali. Byli aktivní, hráli hodně ofenzivně a trochu tím soupeře zaskočili. Dokázali si vytvořit brankové příležitosti a na rozdíl od minulých zápasů jsme je také dokázali proměnit.  Již v 8.min se dokázal prosadit po rohovém kopu Lukáš Melka a o deset minut později tentýž hráč tečoval střelu Míry Kodýtka tak šikovně, že skončila v síti. Pak podržel svými zákroky hosty brankář Vašek Ryba, který dokázal pokrýt tři samostatné úniky a zachoval tak hostům naději do druhého poločasu.

 

Ten už nebyl z domácí strany tak ofenzivní, soustředili se na to, aby neudělali nějakou hloupou chybu. Přesto měli velmi dobrou šanci navýšit skóre, kdy se v křídelním prostoru uvolnil Vašek Panuška a předložil na malé vápno nabídku na hattrick Lukáši Melkovi, ale tomu se míč zamotal mezi nohy a bylo po šanci. Utkání tak Hradešičtí konečně dotáhli do vítězného konce.

 

Více zde: https://tj-sokol-hradesice.webnode.cz/



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hradešice
František Melka (trenér): Dnes jsme odehráli velmi slušné utkání. Konečně jsme dokázali proměnit některé svoje brankové příležitosti a naše obrana fungovala bezchybně. Důkazem toho je, že soupeř dnes vystřelil na naši branku pouze jedinou střelu a s tou si Dan poradil. Příští týden nás čeká velmi důležitý zápas s Vejprnicemi, který nám napoví, jestli jsou naše šance na záchranu reálné.




Sestavy


TJ Sokol Hradešice
D. Vávra [-] - L. Šmrha [-] , M. Buchta [-] , M. Melka [-] , P. Melka [-] - L. Zdichynec [-] , D. Vaněček [-] (86. M. Frančík [-] ) , F. Melka [-] , V. Panuška [-] - L. Melka [-] (78. T. Soukup [-] ) , M. Kodýtek [-] (60. M. Frančík [-] ) -

TJ Svatobor Hrádek
V. Ryba [-] - Z. Kodýdek [-] , Š. Gajdečka [-] , V. Pojar [-] , M. Brabec [-] - O. Koláček [-] (75. L. Šoural [-] ) , J. Brabec [-] , M. Kolář [-] , A. Štěpán [-] - J. Kutil [-] (88. T. Adamec [-] ) , R. Holeček [-]

ŽK: 62. A. Štěpán , 81. R. Holeček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kohout Miroslav - VOLF Michal, MAREK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích