1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2018 17:00

21.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěnovičtí vyloupili hřiště Pačejova


Branky


10

 

Trenér domácích Voska musel stejně jako minulý týden v Hradešicích řešit problémy se sestavou, když mu scházeli hned 4 hráči - Kolářík, Štěpán, Kodýdek a Suda. Vypomoci musel opět Bokr a poprvé letos i Polena.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod zápasu byl oboustranně opatrný, postupně získali územní převahu domácí. V 19.minutě šla táhlá střela Michala Štetiny těsně nad, o minutu později protáhl brankáře Protivínského podobnou střelou Vašek Klásek. Potřetí už zahřmělo. To ve 23.minutě Hlůžkův rohový kop sklepnul Klásek na kopačku Vítka Panušky a ten tvrdou střelou k tyči poslal Pačejov zaslouženě do vedení. Z něho se bohužel domácí neradovali dlouho. Ve 30.minutě zaváhal domácí gólman, nechal se přehlavičkovat důrazným Igorem Tovstyjem a bylo vyrovnáno. Byla to první vážnější akce hostů.

 

 

Po změně stran se hrál vyrovnaný fotbal. Hosté spoléhali na brejky a na svého rychlého koncového hráče Václava Týmla. Odzadu vše dirigoval zkušený Michal Boček. V 62.minutě se Týml dostal do prvního brejku, ale jeho gólovou střelu do protipohybu skvěle zlikvidoval Franta Sedláček a napravil své zaváhání z prvního poločasu. O minutu později na druhé straně pálil Panuška těsně vedle. O výsledku rozhodla 72.minuta. Týml se dostal do svého druhého brejku a tentokrát se už nemýlil. Závěrečná snaha domácích vyzněla naprázdno. Pačejov tak po sedmi bodovaných kolech vyšel poprvé na jaře naprázdno.

 

AUTOR: TOMÁŠ CIHLÁŘ



Sestavy


TJ Sokol Pačejov
F. Sedláček [-] - P. Bokr [-] , V. Panuška [-] , M. Štětina [-] , J. Klásek [-] (65. P. Polena [-] ) , V. Klásek [-] , J. Hlůžek [-] , J. Hosnedl [-] , J. Ticháček [-] , M. Mareš [-] , M. Kubáň [-]

TJ Sokol Štěnovice
S. Protivínský [-] - J. Will [-] , M. Boček [-] - O. Kastelic [-] , M. Barnáš [-] - I. Tovstyy [-] , V. Týml [-] - R. Haišman [-] (46. M. Dolejší [-] ) , M. Krásný [-] , Z. Švec [-] , J. Fremr [-]

ŽK: 61. M. Krásný , 88. V. Týml .
Počet diváků: 87. Rozhodčí: KRAUZ Jan - HÁJEK Zdeněk, ZAVADIL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích