1:2p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 16:00

18.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na góly se v Hradešicích čekalo do poslední desetiminutovky. Homolka vyrovnal v předposlední minutě


Branky


11

Domácí byli jen pár vteřin od pátého vítězství v sezóně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žádná ofenzivní přehlídka se nekonala

Zápas Hradešičtí nezačali špatně, měli územní převahu a s ní přišly i šance. Jenže dvě tutovky zazdili a zápas se pak vyrovnal. Hrál se oboustranně nezáživný fotbal, bez nasazení a tím pádem i bez brankových příležitostí. Rozhodčí odpískal první faul až ve 20. minutě, což asi dělá obrázek toho, jak byla obě mužstva, hrající o každý bodík potřebný k záchraně, nažhavená na vítězství.

Klatovy se bránily, nakonec ale byly šťastnější ony

Druhý poločas už byl z domácí strany lepší, hosté se v podstatě jen bránili, ale branku stále ne a ne vstřelit. To se konečně povedlo až Lukáši Zdichyncovi, který se hezky uvolnil na hranici velkého vápna a na střelu k tyči už brankář hostů nedosáhl. Jenže by to asi nebyly Hradešice, aby si tuhle situaci nezkomplikovaly. Takticky konec zápasu vůbec nezvládly a po několika chybách v obraně zahrávali hosté úplně poslední roh v utkání. A díky nedůslednosti domácích dokázali srovnat Homolkou. Hned potom utkání skončilo.

 

V penaltách domácí úspěšní nebyli, a tak si bod navíc odvezli hosté z Klatov.

 

zdroj: https://tj-sokol-hradesice.webnode.cz/



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hradešice
František Melka (trenér): "Na hřišti byl nejlepší patnáctiletý Martin Frančík a svoje si splnil ještě Michal Buchta. Zbytek týmu byl hodně podprůměrný. Každý si může udělat obrázek sám. Schází nám potřebná individuální fotbalová kvalita, kterou nejsme schopni nahradit bojovností. Za týden jedeme do Vrhavče, která na jaře ještě neprohrála. Tak jsem na to hodně zvědavý, jak se naše panenky vyrovnají s odhodláním a tvrdostí domácích hráčů."




Sestavy


TJ Sokol Hradešice
F. Míček [-] - M. Melka [-] , P. Melka [-] , L. Šmrha [-] , V. Kotiš [-] (75. M. Kodýtek [-] ) - M. Frančík [-] , M. Buchta [-] , L. Zdichynec [-] , D. Vaněček [-] - L. Melka [-] (87. F. Šašek [-] ) , F. Melka [-] -

SK Klatovy 1898 B
J. Herman [-] - O. Karásek [-] , M. Našinec [-] (75. J. Votípka [-] ) , J. Lysek [-] , L. Urs [-] , M. Skala [-] , T. Rendl [-] , J. Míka [-] , Z. Kotáb [-] , Z. Cibulka [-] , L. Homolka [-]

ŽK: 60. M. Buchta , 81. F. Melka - 61. O. Karásek , 81. M. Skala .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kašpar Zdeněk - PETRŽELKOVÁ Kateřina, PETRŽÍLKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Trenér, Předseda klubu - TJ Pfeifer Chanovice | Plzeňský | Klatovy

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů