4:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2018 15:00

17.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


35. J. Langer (p.) , 38. M. Drapák , 64. M. Krušina , 84. J. Langer - 73. D. Vaněček , 78. F. Melka
12
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

report z webu Hradešic tj-sokol-hradesice.webnode.cz

Domácí vědomi si důležitosti zápasu vstoupili do utkání posíleni o hráče svého A týmu. To však nic nemění na tom, že utkání mohli hosté zvládnout nebýt stupidních chyb v obranné činnosti a neschopnosti vstřelit branku i z těch nejvyloženějších tutovek. V 15.min totiž měli hosté vést o dva góly, dvakrát ale minuli zcela odkrytou prázdnou branku domácích. A potom hosté naivně faulovali uvnitř vápna a domácí kopali úspěšně  penaltu. Chvilku na to hosté byli při bránění opět hodně naivní a bylo to 2:0.

 

Při poločasové bouři v kabině musel nastoupit do druhé půle místo Kovandy nastoupit trenér František Melka. Nicméně druhý poločas hosté vzhledem k sestavě odehráli celkem obstojně. Domácí zatlačili, jenomže se opět nevyvarovali nepochopitelné chyby při bránění a bylo to o tři branky. Dál ale hosté bojovali a dokázali snížit na rozdíl jediné branky, kdy se hezky prosadil David Vaněček a Melka. Hradešičtí vsadili na útok, ale inkasovali po brejku, kdy se trochu nešťastně po několika tečích míč odrazil přímo na nohu domácího útočníka a bylo rozhodnuto.

 

 

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Hradešice
František Melka (trenér): Co k tomu říct na závěr. Velmi důležité utkání jsme nezvládli a hodně si zkomplikovali cestu za záchranou. Některé naše hráče jsem dnes nepoznával, ale marodka je bohužel tak velká, že musí hrát ti, pro které je to v I.B třídě velmi náročné. Doufám, že už za týden to bude lepší, ale to už jsem psal minulý týden také.



Sestavy


TJ Sokol Lhota B
L. Böhm [-] - M. Drapák [-] (76. K. Xuan Hoai Nam [-] ) , P. Nový [-] (70. J. Brož [-] ) , J. Fürbacher [-] , L. Novák [-] , V. Fiala [-] , J. Langer [-] , Z. Paul [-] , J. Švík [-] , J. Horník [-] (60. M. Krušina [-] ) , M. Kučera [-]

TJ Sokol Hradešice
F. Míček [-] - J. Kovanda [-] (46. F. Melka [-] ) , M. Melka [-] , P. Melka [-] , M. Buchta [-] - M. Frančík [-] , L. Zdichynec [-] , D. Vaněček [-] , F. Melka [-] - L. Melka [-] , M. Kodýtek [-] (73. H. Bejvl [-] ) -

ŽK: 14. L. Novák , 59. L. Böhm , 74. V. Fiala , 78. J. Brož - 11. M. Buchta .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: CHEJLAVA Petr - NESVADBA Karel, ŠKARDA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Trenér, Předseda klubu - TJ Pfeifer Chanovice | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích