1:2p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 16:30

16.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


10

Utkání příliš fotbalové krásy nepobralo a bylo plné osobních soubojů. Vrhaveč rozhodně nepatří k našim oblíbeným  soupeřům. Střetly se dva herní styly. Na jedné straně snaha o technický fotbal, na straně druhé bojovnost a tvrdost, často na samé hraně.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Během prvního poločasu získali domácí postupně územní převahu, ale gólové šance se nerodily. Za zmínku stojí snad jen hlavičky Pepy Hlůžka a Vaška Kláska. Obraz hry se nezměnil ani ve druhém poločase. V 62.minutě šli hosté do deseti, když Jaromír Kozák uviděl červenou kartu. Domácí se však z výhody přesilovky dlouho netěšili. O tři minuty později se červenalo i na jejich straně, když rozhodčí poslal do kabin Frantu Kábu.  Nejhezčí akce zápasu se zrodila v 74.minutě. Kapitán Vašek Klásek poslal dlouhým křížným nákopem do brejku Pepu Ticháčka, který střelou k tyči poslal Pačejov do vedení. Vrhaveč pak vše vsadil na útok a v 85.minutě se mu Tomášem Jandečkou podařilo srovnat na konečných 1 : 1.

 

Ve střelbě pokutových kopů byli šťastnější hosté, za něž se trefili do černého Jandečka,  Reitmajer, Mundl a Hrach (nedal Lorenc). Za domácí byli úspěšnými exekutory Panuška, Štětina a Ticháček - nedali Kodýdek a Suda.

 

AUTOR: Tomáš Cihlář



Sestavy


TJ Sokol Pačejov
O. Štěpán [-] - - V. Panuška [-] , M. Štětina [-] , A. Kolářík [-] , J. Klásek [-] (72. J. Kodýdek [-] ) , V. Klásek [-] , J. Hlůžek [-] , J. Hosnedl [-] , J. Ticháček [-] , F. Kába [-] , V. Suda [-]

TJ Sokol Vrhaveč
O. Pressl [-] - Z. Fait [-] , V. Hrach [-] , T. Jandečka [-] , J. Kozák [-] , F. Lorenc [-] , F. Hrach [-] , T. Vejskal [-] , K. Mundl [-] , J. Skřivánek [-] , L. Lorenc [-] (76. P. Reitmajer [-] )

ŽK: 54. F. Kába , 56. J. Hosnedl - 10. Z. Fait , 18. F. Hrach , 60. T. Jandečka , 80. K. Mundl . ČK: 65. F. Kába - 63. J. Kozák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Sirový Václav - VOCELKA Milan, ŠKARDA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích