1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2018 14:00

15.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klatovské béčko ve druhé půli neproměnilo penaltu, tři body putovaly do Pačejova


Branky


0

 

Zápas, který se měl původně hrát v Klatovech, byl pro nezpůsobilý terén přeložen pořadatelským oddílem na umělku do Sušice. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři branky v prvním poločase

 

Klatovští byli v úvodu zápasu lepším týmem. Hýřili aktivitou, ale v koncovce byli nedůrazní. Pačejov působil poněkud ospalým dojmem, ale postupem času se hra vyrovnala. Šance přišly i na druhé straně, ale zakončení Adama Koláříkam, Pepy Ticháčka či Vítka Panušky se neujala. V druhé části prvního poločasu byli hosté už jasně lepším týmem a byla otázka času, kdy se gólově prosadí. To se podařilo ve 32.minutě. Na brance má velkou zásluhu kapitán Klásek, který přehodil brankáře, a pro Ticháčka už byla koncovka jednoduchá.

 

Klatovy se však záhy dočkaly vyrovnání. Běžela 39.minuta. Hosté se dožadovali odpískání faulu na Hlůžka ve středu hřiště, ale domácí pokračovali v akci do rozhozené obrany a Milan Našinec z úhlu po zemi prostřelil Ondru Štěpána.

 

Naštěstí pro Pačejov tři minuty nato se stav opět měnil v jeho prospěch. Milan Kubaň vyvezl míč z vlastní obrany, našel zcela volného Josefa Hlůžka a ten přízemní střelou vrátil hostům vedení.

Klatovy nevyrovnaly ani z penalty

 

Druhý poločas začaly opět lépe Klatovy a svou aktivitou si vypracovaly pár slibných šancí. Jednu z nich hosté zastavili jen za cenu nedovoleného zákroku ve vápně. Penaltu však bravurně zlikvidoval Štěpán. Od tohoto momentu se hra opět srovnala. Klatovy sázely na útok, ale často zapomínaly na zadní vrátka. Tutovky Panušky, Ticháčka a Hosnedla byly stoprocentní. Pačejovští si chytrou hrou v závěru vítězství pohlídali a ze Sušice si odvezli cenné tři body.

 

Autor: Tomáš Cihlář



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Pačejov
Tomáš Cihlář, předseda klubu: "Umělou trávu sice dvakrát nemilujeme, ale chtěli jsme hrát a navázat na úspěšnou jarní domácí premiéru se Lhotou. Hrálo se za aprílového počasí za silného větru."



Sestavy


SK Klatovy 1898 B
J. Herman [-] - J. Lysek [-] , P. Zahálka [-] , J. Votípka [-] (46. A. Vacek [-] ) , M. Barborka [-] , M. Našinec [-] (67. T. Křepel [-] ) , B. Valeš [-] , L. Urs [-] , M. Skala [-] , Z. Kotáb [-] , L. Homolka [-]

TJ Sokol Pačejov
O. Štěpán [-] - - V. Panuška [-] , M. Štětina [-] , A. Kolářík [-] , V. Klásek [-] , J. Hlůžek [-] , J. Hosnedl [-] , J. Ticháček [-] , M. Mareš [-] (85. J. Kodýdek [-] ) , F. Kába [-] , M. Kubaň [-]

ŽK: 57. Z. Kotáb - 38. J. Hlůžek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Burda Václav - ŠPINDLEROVÁ Zuzana, ŠLAUF Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.