Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2018 10:15

23.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Bělá natočila Chodovce hořkou desítku


Branky


7. M. Bořil , 15. J. Černý , 21. M. Bořil , 27. J. Malý , 41. M. Bořil , 43. P. Jarina , 46. P. Jarina , 53. J. Černý , 60. J. Malý , 75. J. Malý - 31. J. Pelán , 62. B. Soukup , 76. P. Chval
15

Fotbalisté Bělé na domácím hřišti rozstříleli Chodovou Planou výsledkem 10:3, v tabulce se posunuli na druhé místo a na lídra ze Staňkova ztrácejí jen tři body. O vítězi zápasu bylo rozhodnuto už po 27 minutách, kdy domácí vedli 4:0. Hosté navíc v průběhu druhé půle dokonce uvažovali, že by zápas předčasně skrečovali. Několik jejich hráčů se totiž potýkalo se zdravotními problémy a na střídačce již nikdo k dispozici nebyl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bělá vedla 4:0 už ve 27. minutě

Fotbalisté Bělé přivítali jedenáctou Chodovou Planou s jasným cílem – získat tři body a udržet se tak v kontaktu s vedoucím Staňkovem. A od začátku nebylo pochyb o tom, že jsou domácí připraveni toto předsevzetí naplnit. Už v 7. minutě tak otevřel skóre Miroslav Bořil a v 15. minutě poslal druhý míč za záda brankáře Pírky Jakub Černý. Výborný nástup domácích pak ještě umocnili opět Miroslav Bořil a také Jaroslav Malý. Ve 27. minutě to tak bylo už 4:0 pro Bělou. Po půlhodině hry se dočkali gólu i hosté, trefa kapitána Jindřicha Pelána však žádným zavelením k obratu nebyla. Naopak, ještě do přestávky stačil zkompletovat hattrick Miroslav Bořil a na 6:1 upravil Pavel Jarina.

Domácí stačili zaokrouhlit skóre na deset

A kanonáda pokračovala i po přestávce. Hned po nástupu do druhé půle se prosadil opět Pavel Jarina a v 53. minutě se podruhé v zápase trefil i Jakub Černý – 8:1. Už devátý zásah pak přidal po hodině hry Jaroslav Malý. Na jeho trefu odpověděl snížením na 9:2 Bohuslav Soukup, ale byl to právě Malý, který v 75. minutě nejenže zkompletoval hattrick, ale především zaokrouhlil počet domácích gólů v zápase na deset. Hned po rozehrávce se ještě trefil Pavel Chval, jenž korigoval na 10:3. Rozhodčí poté duel ukončil. Nutno dodat, že hráči Chodové Plané uvažovali už o poločasové přestávce, že by utkání nedohráli. Jediné možnosti střídání totiž využili již v první půli a několik z nich se potýkalo se zdravotními problémy.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Bělá nad Radbuzou
Aleš Zavadil: Po výkonu ve Stráži jsme měli trochu obavy z toho, aby to nevypadalo stejně. V kabině jsme si řekli, že je to jen v hlavě, a že k tomu utkání musíme přistoupit trochu jinak. Hlavní je dát co nejrychleji první gól, pak přidat druhý a pak už by se ten zápas vyvíjel úplně jinak, což se potvrdilo. Rychle jsme vedli 4:0 a to rozhodlo. Oni už pak byli odevzdaní. Dokonce prý uvažovali, že do druhé půle nenastoupí, že řeknou, že mají čtyři zraněné. Nakonec se to ukončilo po našem desátém gólu. Kdybychom takhle vstoupili do zápasu ve Stráži, tak mohl být výsledek podobný. Bohužel jsme tam ztratili body, takže se může stát, že sice vyhrajeme všechny tři zbylé zápasy, ale o gól ze vzájemného zápasu s Meclovem nepostoupíme.




Sestavy


TJ Start Bělá nad Radbuzou
T. Jarina [-] - M. Tomášek [-] , J. Malý [-] , J. Černý [-] , D. Frank [-] , V. Iščenko [-] , L. Černý [-] , M. Bořil [-] (71. J. Bočan [-] ) , J. Černý [-] , V. Hošek [-] (54. M. Černý [-] ) , P. Jarina [-]

TJ Slavoj Chodová Planá
B. Pírka [-] - D. Hanko [-] , V. Benedikt [-] , P. Chval [-] , J. Pelán [-] , B. Soukup [-] , J. Melichar [-] , R. Ovčačík [-] , J. Sloup [-] , J. Plecitý [-] , Z. Kutička [-] (41. M. Šmolík [-] )

ŽK: 27. V. Iščenko , 64. J. Černý - 64. V. Benedikt .
Hráči zápasu: M. Bořil , P. Jarina .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Hálek Pavol - ČERVENÝ Václav, RADA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Kdyně 1920 | Plzeňský | Domažlice

Tip: výhra domácích

Martin Augustin

Expert: Jevgenij Čižikov
Tip experta: výhra domácích

Bělá je jednoznačně nejlepší tým, proti kterému jsme hráli! Pokud chce myslet na postup, už nesmí ztratit. Hostům se zase střelecky chytil Chval.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů