M. Michl 20.
2:1p.
(1:0)
61. J. Beran
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2018 17:00

23.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dlouhý Újezd zkomplikoval Meclovu vyhlídky na postup!


Branky


20. M. Michl - 61. J. Beran
14

Fotbalisté Dlouhého Újezdu už před pár týdny vypadli z postupové hry, ovšem nyní se do ní vložili alespoň jako celek, který obral o body dosud druhý Meclov. Sparta zvítězila na penalty a Meclovští v tabulce klesli až na třetí místo za Bělou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Meclov přišel o klíčového hráče, Spartu poslal do vedení Michl

Hned v úvodu hosty postihla velká nepříjemnost. Už v 11. minutě totiž musel pro zranění střídat jejich klíčový hráč Martin Kubica. Meclovu navíc vůbec neseděla důrazná hra domácích, která se ale pohybovala v mezích pravidel. Sparta tak byla v prvním poločase lepším týmem a ve 20. minutě ji Martin Michl poslal do vedení. To mohlo být vyšší, ale další příležitosti domácích schytal brankář Regenda. Meclov se probudil až před přestávkou, na stavu 1:0 se už ale nic nezměnilo.

Beran poslal zápas do penalt

Po změně stran hosté zvyšovali aktivitu a po hodině hry se konečně dočkali vyrovnání. Do střelecké listiny se zapsal Jiří Beran. Pak už se hrál poměrně vyrovnaný fotbal, přeci jen větší možnosti asi měli fotbalisté Dlouhého Újezdu, ovšem další gól už diváci neviděli.

Druhý bod získali domácí

Rozhodnout tak musela až penaltová loterie. V ní byli šťastnější domácí, kteří proměnili hned šest penalt. Hostující střelci zamířili přesně jen pětkrát.

 

Meclov tak ztratil dva body a v tabulce se propadl dokonce až za Bělou, za kterou zaostává vinou horšího skóre. Na vedoucí Staňkov pak tři zápasy před koncem ztrácí tři body.



Ohlasy k zápasu



TJ ZD Meclov
Jiří Vogeltanz (Meclov): Hned v úvodu se nám zranil Kubica, což nás dost poznamenalo. Soupeř měl dobrou taktiku. Hráli důrazně a po převzetí míče do nás hned zajížděli. Rozhodčí tvrdší hru asi správně připustil, ale naše hráče, kteří jsou zvyklí si hrát, to bolelo a více koukali po soubojích a rozhodčím, než na hru. Tvrdá hra nám prostě nevyhovuje. Myslím, že soupeř byl úvodní půlhodinu i lepší, pak se to celkem srovnalo. Takže to asi bylo remízové utkání a rozdělení bodů obrazu hry odpovídá.



Sestavy


TJ Sparta Dlouhý Újezd z.s.
T. Kopolovič [-] - M. Gitta [-] , M. Michl [-] (90. V. Zeman [-] ) , L. Gitta [-] (78. T. Bizoň [-] ) , J. Švábek [-] , L. Zeman [-] , M. Dvořák [-] , T. Janků [-] , L. Pernglan [-] , P. Houda [-] , P. Földeši [-]

TJ ZD Meclov
M. Regenda [-] - J. Beran [-] , P. Deďo [-] , M. Kubica [-] (11. A. Stodola [-] ) , J. Čižikov [-] , J. Suchý [-] , M. Obdržálek [-] , J. Klíma [-] , V. Kafka [-] , P. Vogeltanz [-] , R. Kopperberg [-]

ŽK: 6. J. Švábek , 70. T. Janků - 11. J. Čižikov . ČK: 86. J. Švábek .
Hráči zápasu: M. Michl - M. Regenda .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: HUDEČEK Pavel - KOHOUT Miroslav, SCHVEINERT Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Kdyně 1920, z.s. | Plzeňský | Domažlice

Tip: výhra hostů

Martin Augustin

Expert: Jevgenij Čižikov
Tip experta: výhra hostů

Nebude to pro nás lehký zápas. Domácí určitě budou chtít hrát fotbal, takže pro diváka by to měl byt dobrý zápas! Nic jiného, než výhru, nebereme.

Tip: výhra hostů