Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2018 16:00

22.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koloveč přestřílela Postřekov


Branky


14

Fotbalisté Postřekova sice na hřišti Kolovče hned třikrát skórovali, přesto si domů neodvezli jediný bod. Domácí Slavoj totiž dokázal dát ještě o gól více a zvítězil tak 4:3.O výhře Kolovče rozhodli dva dvougólový střelci  - Patrik Dufek a František Šlajs.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dufek zajistil Kolovči náskok, hosté do pauzy snížili

Na půdu Kolovče přijel Postřekov, který stále nemá jistou záchranu. Hosté chtěli hrát aktivně, což se jim v úvodu i dařilo, ale ve 13. minutě chybovali a Patrik Dufek je za to potrestal. Hostující defenziva se však nepoučila a ve 34. minutě předvedla velmi podobné zaváhání, kterého opět využil Patrik Dufek. Hostující lavička okamžitě reagovala střídáním, Klukana nahradil Daniel Karlík a tato změna přinesla ještě do přestávky své ovoce. Karlík totiž napálil na bránu odražený míč a trefil se naprosto přesně – 2:1.

Hosté vyrovnali, pak se ale dvakrát trefil Šlajs

V úvodu druhé půle dostali Postřekovští soupeře pod velký tlak, který v 57. minutě zúročil přesnou hlavičkou David Vavřík, jenž vyrovnal na 2:2. Vzápětí se při jednom ze zákroků zranil domácí brankář Schweigl, jenž byl několik minut ošetřován. Hned po zahájení hry pak hosté nezachytili domácí nástup a František Šlajs vrátil Kolovči vedení. Postřekov se následně nemohl dostat zpět do tempa a František Šlajs je navíc zmrazil dalším gólem – 4:2. Čtvrthodiny před koncem ještě vrátil hosty do hry o body Vladislav Cibotaru. Stejný hráč mohl v závěru i vyrovnat, ale z hranice šestnáctky nedokázal trefit již prázdnou bránu Kolovče. Domácí tak zvítězili 4:3 a Postřekov bude v závěrečných čtyřech kolech bojovat o záchranu v soutěži.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Postřekov
Aleš Wirt (trenér): Do zápasu jsme vstoupili aktivně, ale bohužel se opět potvrdilo pravidlo z posledních zápasů, že do 15. minuty dostaneme gól… Po dvou podobných chybách nám dal Patrik Dufek téměř dva identické góly. Za stavu 0:2 jsme sáhli ke střídání, na hřiště jsme poslali Dana Karlíka, který se nám po pěti minutách na hřišti odvděčil snížením. Poté jsme věřili, že s výsledkem dokážeme něco udělat. Do druhého poločasu jsme vstoupili hodně aktivně, deset minut jsme je nepustili přes půlící čáru a náš tlak vygradoval vyrovnáním na 2:2. Pak bohužel přišlo zranění domácího brankáře, který byl několik minut ošetřován, a poté jsme vůbec nezachytili nástup soupeře. Po snížení na 4:3 jsme si ještě vytvořili závěrečný tlak, Vlado Cibotaru dokonce minul z rohu velkého vápna téměř prázdnou bránu. Jsme zklamaní. Byl to smolný zápas. Na hřišti soupeře jsme dali tři góly, a přesto jsme nedokázali bodovat. Naše situace je téměř kritická, protože týmy pod námi se dotáhly. My budeme hrát s Klenčím a Borem, ale také Planou a Staňkovem, což jsou těžcí soupeři. V každém zápase teď ale budeme chtít bodovat.



Sestavy


TJ Slavoj Koloveč
D. Schweigl [-] - M. Vachtl [-] (19. M. Pluhař [-] ) , P. Dufek [-] , M. Záhrobský [-] , D. Žák [-] , P. Pap [-] , M. Sušický [-] , M. Duchoň [-] (90. M. Diviš [-] ) , T. Šlajs [-] , T. Mastný [-] , F. Šlajs [-]

TJ Sokol Postřekov
L. Frei [-] - V. Cibotaru [-] , L. Svoboda [-] , J. Steinberger [-] , D. Vavřík [-] , F. Kreuz [-] , T. Ledvina [-] (70. M. Votava [-] ) , L. Klukan [-] (35. D. Karlík [-] ) , D. Steinberger [-] , O. Zíma [-] , J. Němec [-] (60. K. Kuželka [-] )

ŽK: 83. M. Záhrobský - 17. L. Frei , 28. D. Steinberger , 58. L. Svoboda , 67. F. Kreuz .
Hráči zápasu: P. Dufek , F. Šlajs .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Jakš Jan - MAZANEC Marek, ZAVADIL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Kdyně 1920 | Plzeňský | Domažlice

Tip: remíza