7:1
(4:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2018 15:00

22.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodová Planá deklasovala Kdyni sedmi góly, kanonádu řídil probuzený kanonýr Chval


Branky


5. J. Pelán , 12. D. Hanko , 15. P. Chval , 38. P. Chval , 72. P. Chval , 76. D. Hanko (p.) , 85. P. Chval - 28. K. Šmejkal
14

Fotbalisté Chodové Plané rozstříleli v bitvě zachraňujících se týmů z druhé poloviny tabulky Kdyni 7:1 a udělali další velký krok k záchraně. Domácí vykročili za výhrou už v úvodní čtvrthodině, v níž nastříleli soupeři tři góly. Kdyně poté snížila, ale pak už se zase trefovali jen domácí hráči. Slavoji se navíc v pravou chvíli probudil na jaře se trápící kanonýr Chval, jenž skóroval hned čtyřikrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se třikrát trefili už v úvodní čtvrthodině

Fotbalisté Kdyně vyhráli poslední čtyři zápasy a jejich forma tak vzbuzovala respekt. Chodová Planá však nastupovala posílena třemi výhrami řadě a tak se dalo očekávat vyrovnané a kvalitní utkání. Domácí ale měli o průběhu duelu jiné představy a na soupeře od začátku vlétli. Než se tak Kdyně vzpamatovala, prohrávala v 15. minutě 3:0. Skóre otevřel už po pěti minutách hry Jindřich Pelán a po něm se prosadili také David Hanko a Pavel Chval, jenž tak konečně protrhl své jarní střelecké trápení. Poté se hosté přeci jen trochu probudili a ve 28. minutě se dočkali i snížení. Obranu Chodovky zaskočila situace, kdy balón mířil na z ofsajdu vybíhajícího hráče. Ten ale míč pustil na spoluhráče Karla Šmejkala, jenž snížil na rozdíl dvou gólů. V té chvíli se zdálo, že by se hosté mohli nadechnout i k obratu, ovšem znovu se ukázalo, jak je pro Chodovou Planou důležité mít ve formě hrajícího Pavla Chvala. Ten totiž ještě do přestávky domácí uklidnil svým druhým zásahem v utkání – 4:1.

Chodovka drama nepřipustila, v závěrečné dvacetiminutovce ještě navýšila skóre

V úvodu druhého poločasu nebyla hra příliš atraktivní, odehrávala se především ve středu hřiště. V závěrečné dvacetiminutovce však začali řádit domácí fotbalisté. Nejprve zkompletoval hattrick Pavel Chval a o čtyři minuty později se trefil z pokutového kopu David Hanko. Na konečných 7:1 pak upravil v 85. minutě opět Pavel Chval, který tak ukázal, že se ho soupeři zase musejí bát. Domácí Slavoj se v tabulce posunul právě před Kdyni a je osmý.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Chodová Planá
Jiří Abramčuk (kapitán mužstva): Konečně nám to tam začalo padat. Proměňování šancí nám dosud dělalo velký problém. Byl to výborný zápas. Momentálně procházíme sérií zápasů s týmy, které jsou v tabulce okolo nás, takže potřebujeme pravidelně bodovat. Chtěli jsme zachytit vstup do utkání a to se nám povedlo. Za stavu 3:0 jsme na chvíli přenechali iniciativu Kdyni. Ta snížila ze situace, která trochu zaváněla ofsajdem. Hned jsme ale dali na 4:1. O přestávce jsem raději vystřídal, protože mi při rozcvičení píchlo v lýtku a za daného stavu jsme se s trenérem dohodli, že nemá smysl riskovat. Museli jsme tedy trochu přeskupit sestavu a to bylo prvních dvacet minut druhé půle znát. Pak ale opět zaúřadoval Pavel Chval a tak to pro nás dopadlo výborně. Jsem moc rád za výsledek 7:1 a především za Pavla, že mu to tam konečně napadalo a uklidnil se. V pátek na tréninku jsem mu říkal, že až mu to tam zase jednou spadne, tak dá hned čtyři góly – jsem rád, že to takto vyšlo.




Sestavy


TJ Slavoj Chodová Planá
K. Petrželka [-] - D. Hanko [-] , J. Abramčuk [-] (41. V. Benedikt [-] ) , P. Chval [-] , J. Pelán [-] , B. Soukup [-] , J. Melichar [-] , R. Ovčačík [-] , J. Sloup [-] , J. Plecitý [-] , Z. Kutička [-]

SK Kdyně 1920
T. Kaiser [-] - D. Hula [-] , K. Forst [-] , L. Waldmann [-] (46. K. Kafka [-] ) , M. Janeček [-] (77. V. Trumpeš [-] ) , K. Šmejkal [-] , K. Hamor [-] , Z. Kováč [-] , L. Výškrabka [-] , M. Džugan [-] , J. Šmejkal [-]

ŽK: 50. K. Hamor , 50. K. Šmejkal , 65. Z. Kováč , 76. M. Janeček .
Hráči zápasu: D. Hanko , P. Chval .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: NESVADBA Karel - KOMANEC Petr, ŠPIRAL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Kdyně 1920 | Plzeňský | Domažlice

Tip: výhra hostů