1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2018 16:00

21.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Postřekov padl s Chodovou Planou, střed tabulky se ještě více srovnal


Branky


16

Fotbalisté Postřekova podlehli na domácím hřišti Chodové Plané 1:2 a druhá polovina tabulky se tak ještě více srovnala. Domácí se sice rychle ujali vedení, ale ještě v první půli otočil dvěma góly skóre Jindřich Pelán. Hosté si důležitým bodovým ziskem výrazně přilepšili v boji o záchranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté neproměnili penaltu, pak inkasovali, přesto po poločase vedli

Postřekovu se v poslední době moc nedaří, ale před týdnem přivezl alespoň dva body ze Stráže. Ty chtěl potvrdit v domácím duelu s Chodovou Planou, ovšem zápas pro domácí nezačal ideálně. Ještě v úvodní minutě totiž byla proti nim nařízena penalta za ruku bránícího hráče, kterou však zlikvidoval brankář Frei. Hned poté přešli Postřekovští do rychlého kontru, po němž Lukáš Svoboda netrefil na malém vápně centrovaný míč tak, aby ho usměrnil do odkryté brány soupeře. V 9. minutě se už ale domácí mohli radovat, do vedení je totiž poslal Tomáš Ledvina. Ovšem hned o čtyři minuty později hosté srovnali. Jindřich Pelán ještě svou první šanci neproměnil, ale míč se k němu po zákroku Freie znovu vrátil a napodruhé se už hostující fotbalista nemýlil. Ve 37. minutě se pak stejný hráč prosadil podruhé. Tentokrát se ocitl na konci pohledné akce, kterou zakončil z hranice šestnáctky přesnou střelou k tyči - 1:2.

Po změně stran gól nepadl, tři body odvezla Chodová Planá

Ve druhém poločase se domácí snažili s výsledkem něco udělat, ale naráželi na dobře organizovanou obranu Chodovky, ze které navíc hosté dokázali vyrážet i do rychlých kontrů. Z nich mohli několikrát pojistit své vedení, ovšem nabídnuté příležitosti nedokázali proměnit. Domácí zase měli k dispozici řadu standardních situací, které však nesehráli tak, aby výrazněji ohrozili gólmana soupeře. Utkání tak výsledkem 1:2 již i skončilo.

 

Chodová Planá tak stáhla Postřekov na rozdíl jediného bodu. Boj o záchranu bude ještě hodně dramatický. Vždyť jedenáctá Chodová Planá ztrácí na osmou Kdyni, kterou hostí příští týden, jen dva body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Postřekov
Aleš Wirt (trenér): Nezačali jsme vůbec dobře, protože snad už po půlminutě proti nám byla nařízena penalta za ruku. Lukáš Frei ji však chytil, což nás trochu nakoplo. Nějakou dobu jsme pak byli lepším týmem a vytěžili jsme z toho gól na 1:0. Dal ho Tomáš Ledvina, který se nám odvděčil za to, že jsem ho po nevýrazných výkonech vytáhl zpět z B-týmu. Bohužel po nedorozumění našich obránců srovnal Pelán na 1:1 a stejný hráč pak přidal i druhý gól. O přestávce jsme si řekli, že musíme bodovat, protože spodní část tabulky je hodně vyrovnaná. Bohužel se nám to už ale nepodařilo otočit. Šance jsme zase měli. Ve druhé půli jsme měli sérii snad sedmi standardních situací během deseti minut, ale nic jsme z toho nevytěžili. Scházel důraz v šestnáctce a ani to štěstí se nepřiklání na naši stranu. Do Kolovče pojedeme bodovat, ideálně chceme tři body, ale i výhra na penalty by byla cenná.

TJ Slavoj Chodová Planá
Jiří Abramčuk (kapitán mužstva): V Postřekově jsme za dobu, co pamatuji, vyhráli asi jen dvakrát. Hned v první minutě jsme kopali penaltu, kterou jsme nedali a brzy pak dostali první gól. Naštěstí jsme se rychle otřepali a srovnali. Soupeř se snažil napadat, ale nám se z toho dařilo kombinací dostávat a z toho pramenily i šance. Do poločasu jsme otočili skóre a ještě šli asi dvakrát sami na bránu. Ve druhém poločase jsme se zatáhli a mohli rozhodnout z brejků. Gólových šancí jsme měli o dost víc než oni. Teď bychom to ještě chtěli potvrdit v Kdyni, ale oni mají také v poslední době dobré výsledky.



Sestavy


TJ Sokol Postřekov
L. Frei [-] - T. Ledvina [-] (61. A. Polák [-] ) , V. Cibotaru [-] , D. Vavřík [-] , D. Steinberger [-] , D. Karlík [-] , L. Svoboda [-] (46. O. Zíma [-] ) , L. Ledvina [-] , F. Kreuz [-] , L. Klukan [-] (46. M. Votava [-] ) , J. Němec [-]

TJ Slavoj Chodová Planá
K. Petrželka [-] - D. Hanko [-] , J. Abramčuk [-] , P. Chval [-] , J. Pelán [-] , B. Soukup [-] , J. Melichar [-] , R. Ovčačík [-] , J. Sloup [-] , J. Plecitý [-] , Z. Kutička [-] (85. R. Seitz [-] )

ŽK: 50. O. Zíma , 61. L. Frei , 72. V. Cibotaru , 89. F. Kreuz .
Hráči zápasu: J. Pelán .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Burda Václav - KOMÍNEK Jiří, HAVRÁNEK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Fotograf - TJ Sokol Kozolupy | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Kdyně 1920 | Plzeňský | Domažlice

Tip: remíza