1:2p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2018 15:00

20.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Postřekov ve Stráži srovnal v závěru a na penalty zvítězil


Branky


13

Ve Stráži se odehrál souboj dvou týmů ze středu tabulky. Po remíze 1:1 si prémiový bod za výhru na penalty zajistil hostující Postřekov, který tak zabodoval po čtyřech prohraných zápasech. Domácí přitom dlouho vedli, ale v 84. minutě přeci jen srovnal Cibotaru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí udeřili po čtvrthodině hry

Postřekov potřeboval po čtyřech porážkách v řadě bodovat. Pomalu se už totiž přibližoval sestupovému pásmu. Stráž ale samozřejmě toužila potěšit své příznivce. Domácí také odstartovali utkání lépe a už v 15. minutě je posunul do vedení Vlastimil Svoboda. I hosté ale měli dobré možnosti. V nadějných pozicích se ocitli Cibotaru, Bartoň, nebo Lukáš Svoboda, ale se svými příležitostmi nenaložili ideálně. Stráž si tak odnesla do kabin těsný náskok 1:0.

Šest minut před koncem srovnal Cibotaru

Úvod druhé půle se odehrával v poměrně poklidném duchu. Po hodině hry však přišel na trávník ze střídačky Adam Polák, který výrazně oživil hru Postřekova. Právě tento fotbalista se tak dostal hned do tří velkých šancí, ale vždy ho dokázal vychytat brankář Velát. V 84. minutě se tak Polák převtělil do role nahrávače. Nejprve vybojoval míč a a uháněl s ním sám na gólmana. Místo zakončení ale tentokrát ještě předložil balón Vladislavovi Cibotaruovi a ten už to měl snadné – 1:1. V závěru ještě mohli domácí přeci jen strhnout výhru na svou stranu, Postřekov ovšem zachránila tyč.

Hosté byli v penaltách stoprocentní

V penaltovém rozstřelu už byli úspěšnější hosté. Ti totiž proměnili všech pět penalt, naopak jejich brankář Frei jednoho z domácích exekutorů vychytal.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Postřekov
Aleš Wirt (trenér): Můžeme to hodnotit pozitivně, jelikož jsme bodovali po čtyřech prohraných zápasech. Byť si myslím, že dva body jsou asi málo. Remíza byla, myslím, spravedlivá. Penalty už jsou vabank. My měli více štěstí, jelikož brankář Frei jednu penaltu chytil. Výkon ale nebyl ideální. S některými hráči jsem nebyl spokojen. V první půli jsme měli pár šancí, ale hledali jsme příliš složitá řešení. Bohužel se stalo to, co se nám v poslední době stává často – do 15. minuty dostaneme gól a pak nás stojí hodně sil dohánět skóre a otáčet zápas. Do druhého poločasu jsme prostřídali, na hřiště šel i Adam Polák, který měl tři dobré šance. Ty nedal, ale v 84. minutě vybojoval míč a připravil vyrovnávací gól pro Vláda Cibotarua. Poté jsem věřil, že jsme na koni, a že bychom ještě mohli ten zápas i vyhrát, ale místo toho jsme měli velké štěstí, když soupeř nastřelil tyč.



Sestavy


TJ SOKOL Stráž
L. Velát [-] - V. Svoboda [-] , K. Pták [-] (71. M. Novotný [-] ) , D. Vitoň [-] , V. Borys [-] (90. P. Svoboda [-] ) , D. Karban [-] , R. Ebenhöh [-] (17. O. Pták [-] ) , B. Borys [-] , D. Rubant [-] , M. Novotný [-] , F. Veselý [-]

TJ Sokol Postřekov
L. Frei [-] - V. Cibotaru [-] , P. Bartoň [-] (61. A. Polák [-] ) , N. Ababii [-] , F. Kreuz [-] , D. Karlík [-] , L. Svoboda [-] , L. Ledvina [-] , D. Steinberger [-] , L. Klukan [-] , J. Němec [-] (50. M. Votava [-] )

ŽK: 55. K. Pták - 76. L. Klukan .
Hráči zápasu: V. Svoboda - V. Cibotaru , L. Klukan .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: HUDEČEK Pavel - HAMOUZ Jakub, DOMANICKÝ Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Stráž v minulém kole zaváhala, ale myslím si, že doma uhrají 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích