F. Dolejš 2. (p.)
T. Tlustý 20.
P. Gust 83.
3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2018 16:00

17.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lídr tabulky ze Staňkova hladce zdolal Stráž


Branky


2. F. Dolejš (p.) , 20. T. Tlustý , 83. P. Gust
24

Fotbalisté Stráže podávali na jaře dobré výkony, ale silný Staňkov už pro ně byl až příliš velkým soustem. Lídr tabulky si se soupeřem, který hrál navíc od závěru první půle o deseti, poradil výsledkem 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Staňkov se dvakrát prosadil, pod sprchy navíc putoval hostující Svoboda

Začátek utkání vyšel Staňkovu skvěle. Hned v úvodu byl šestnáctce podražen Voves a nařízenou penaltu proměnil ve 2. minutě František Dolejš. I nadále se hrálo za převahy domácích, kapitán Gust hlavičkoval do břevna a poté následovalo několik dalších příležitostí. Jednu z nich proměnil ve 20. minutě kanonýr Tomáš Tlustý, který zužitkoval geniální přihrávku ze strany od parťáka z útoku Václava Vovese. Ve 43. minutě přišla pro hosty další pohroma, za ostrý zákrok na Šimůnka byl totiž vyloučen Vlastimil Svoboda. Ještě před odpískáním konce poločasu rozvlnil síť aktivně hrající šéf staňkovské obrany Pavel Gust, ale pomezní mával ofsajd.

Skóre utkání pečetil domácí kapitán Gust

Ve druhém poločase Staňkov kontroloval proti o deseti hrajícímu soupeři hru. Hosté přežili šance Šimůnka či Záhoře a skóre se tak měnilo už jen jednou. Svůj kvalitní výkon završil gólem Pavel Gust, který zužitkoval centr benjamínka Záhoře. Staňkov tak porazil Stráž 3:0 a tabulku nadále vede o skóre před Meclovem. Hosté po dvou jarních výhrách tentokrát odjížděli s prázdnou.



Ohlasy k zápasu


FK Staňkov
Ondřej Bauer (místopředseda klubu): Čekali jsme určitě jiný zápas než na podzim, kdy jsme tam vyhráli hladce a vysoko 9:1. Utkání nám vyšlo náramně a už ve 2. minutě otevřel skóre z penalty Dolejš. I poté se hrálo za naší převahy, vytvořili jsme si ještě několik šancí a jednu z nich proměnil Tlustý. Hosté navíc hráli od konce poločasu o deseti. Stráž měla v první půli jednu nebo dvě střely na bránu, vyloženou šanci si nevypracovala. Druhý poločas jsme si celkem jasně pohlídali, na 3:0 ještě zvýšil kapitán Gust. Mohli jsme přidat i více gólů. Stráž má sympatické mužstvo, jezdí s nimi i hodně fans. Chválím je za to, že i v deseti s námi chtěli hrát fotbal a nezabalili to. Určitě budou dělat body hlavně doma. Přeju jim klidnou záchranu.




Sestavy


FK Staňkov
L. Jánský [-] - J. Šimůnek [-] , V. Voves [-] (85. D. Moisiuk [-] ) , T. Výrut [-] (81. V. Záhoř [-] ) , F. Dolejš [-] , O. Hrdina [-] (70. V. Mifek [-] ) , P. Gust [-] , T. Tlustý [-] , D. Drudík [-] , J. Kubina [-] , J. Vrba [-] (83. L. Zahoř [-] )

TJ SOKOL Stráž z.s.
M. Tokar [-] - K. Pták [-] , M. Novotný [-] , D. Vitoň [-] (46. M. Novotný [-] ) , L. Hofmeister [-] (81. P. Svoboda [-] ) , F. Veselý [-] , R. Ebenhöh [-] , B. Borys [-] , V. Svoboda [-] , D. Rubant [-] , D. Karban [-]

ŽK: 38. D. Vitoň , 63. R. Ebenhöh . ČK: 43. V. Svoboda .
Hráči zápasu: P. Gust , J. Šimůnek .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: KOMÍNEK Jiří - LHOTÁK Luděk, SCHVEINERT Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
17. 4. 2018 08:13
To nemyslí vážně s tím "ostrým zákrokem "
Funkcionář, Asistent trenéra - TJ Dynamo Studánka | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domácí si doma výhru povídají

Tip: výhra domácích

Martin Augustin

Expert: Pavel Jarina
Tip experta: výhra domácích

Stráž zlepšila svoji hru a hrajou pěknej kombinační fotbal. Staňkov má ale výbornou obranu a tak bude těžký jim dát góla. Staňkov naopak určitě nějakej dá.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza