3:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 15:00

17.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třígólový koncert Jindřicha Franeka zajistil Klenčí výhru nad Chodovou Planou!


Branky


6. J. Franek , 13. J. Franek , 68. J. Franek - 44. J. Pelán , 50. P. Chval
23

Souboj dvou celků ze zadní části tabulky měl jednoho hrdinu. Tím byl Jindřich Franek, který hattrickem zajistil Klenčí výhru 3:2 nad Chodovou Planou. Domácí sice nejprve promrhali dvougólový náskok, ale Franek jim přeci jen zajistil tři body, které mohou být v konečném součtu velice důležité.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Franek se trefil dvakrát hned v úvodu, před pauzou snižoval Pelán

Klenčí a Chodovou Planou dělil před vzájemným zápasem v tabulce jediný bod. Domácí začali utkání skvěle a už ve 13. minutě vedli 2:0. O oba zásahy První chodské se postaral Jindřich Franek. Hosté se z utrpěného šoku vzpamatovávali pomalu, ale krátce před pauzou přeci jen dokázali snížit. Zpět do hry je vrátil zkušený Jindřich Pelán – 2:1.

Hosté mohou litovat zahozených šancí

Po změně stran hosté v nastoleném trendu pokračovali a už v 50. minutě srovnal na 2:2 druhý nejlepší střelec soutěže Pavel Chval. Poté však domácí zase přidali a navíc měli ve svém středu Jindřicha Franeka. Ten tak v 68. minutě završil hattrick a Klenčí mělo vedení zpět. S tím se fotbalisté Slaoje samozřejmě nechtěli smířit a tak přišel jejich velký tlak. Chval však trefil jen tyč, Soukup ze samostatného úniku netrefil bránu a největší příležitost promarnil Rudolf Ovčačík. Ten si před bránou pohrál s dvěma bránícími hráči a následně si položil i brankáře, kterého pak nepochopitelně z bezprostřední blízkosti nastřelil. Hráči Klenčí si tak mohli po závěrečném hvizdu oddechnout, tři body totiž zůstaly na jejich hřišti.



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Chodová Planá
Jiří Abramčuk (kapitán mužstva): V podstatě to byl zápas o šest bodů, protože soupeř byl jen o bod před námi. Řekli jsme si, že nesmíme zaspat začátek, ale samozřejmě už v 15. minutě jsme prohrávali 0:2. Pak se hrozně nadřeme, abychom to vyrovnali. Když už se nám konečně podařilo srovnat a vypadalo to, že to půjde dobře, tak na 10-15 minut vypneme. Soupeř dal na 3:2, my jsme pak měli během pěti minut tři gólové šance, Chval dokonce trefil tyčku, Bohouš Soukup běžel sám na bránu a dal to vedle a Ruda Ovčačík měl miliónovou šanci, kdy posadil na zadek tři hráče včetně gólmana a pak mu to kopne do kolene. Takže jsme se o body připravili sami. Ale to nás neomlouvá, jsme v situaci, kdy ty body musíme nasbírat někde jinde. Hráči to už mají v hlavách, že na tom nejsme moc dobře. Na některých je pak znát tréninkový výpadek. Už nejsme nejmladší a nějaký výpadek po zranění se projeví. To je případ třeba můj nebo Pavla Chvala. Oba jsme začali trénovat až na konci zimní přípravy.



Sestavy


Spartak – První chodská Klenčí
D. Paidar [-] - V. Čech [-] , J. Franek [-] , M. Čipera [-] , V. Čech [-] , P. Sokol [-] (69. F. Smazal [-] ) , J. Řezníček [-] , J. Čech [-] , M. Psutka [-] , T. Čipera [-] , P. Osvald [-]

TJ Slavoj Chodová Planá
K. Petrželka [-] - D. Hanko [-] , J. Abramčuk [-] (35. D. Vladař [-] ) , V. Benedikt [-] , P. Chval [-] , J. Pelán [-] , B. Soukup [-] , R. Ovčačík [-] , J. Sloup [-] , J. Plecitý [-] , Z. Kutička [-]

ŽK: 60. P. Osvald , 73. J. Franek - 12. V. Benedikt , 73. Z. Kutička , 76. D. Hanko , 90. J. Pelán .
Hráči zápasu: J. Franek - J. Pelán .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Jakš Jan - PETRŽELKOVÁ Kateřina, RADA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Asistent trenéra - TJ Dynamo Studánka | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Klenčí se nevede ...

Martin Augustin

Expert: Pavel Jarina
Tip experta: výhra hostů

Jestli přijede ve formě duo Pelán a Chval, tak si myslím, že Klenčí oberou o všechny body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů