3:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2015 16:30

16.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radešínka drží vedoucí příčku


Branky


0

Radešínská Svratka rozhodla o výhře již v prvním poločase. Závěr utkání však musela dohrávat v deseti po vyloučení Havránka. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí do utkání vstoupili velice aktivně, přesto měli hosté už ve druhé minutě brankovou příležitost, ale hostující hráč netrefil branku. Poté už byli domácí jasně lepší a šli ve 22. minutě zaslouženě do vedení po výborné kombinaci, kterou zakončil střelou k tyči agilní Dvořák. Domácí neustále hosty přehrávali a ti jen stěží zastavovali protiútoky domácích. Po rohovém kopu zahraném ve 30. minutě hlavičkoval do odkryté branky osamocený Pekárek. Po další standardní situaci ve 44. minutě opět domácí udeřili. Tentokrát výborně zakroucený volný kop Mužátkem na zadní tyčku napálil domácí Hudeček do šibenice. Poločasová přestávka změnu nepřinesla. Domácí nadále tlačili hosty do defenzivy a nebýt neuznané branky mohlo být takřka po zápase. V 72. minutě byl vyloučen po druhé žluté kartě domácí Havránek a hosté ucítili šanci na zdramatizování utkání. Domácí dostali pod tlak a podařilo se jim v 80. minutě snížit Bártou. Poté hosté napálili ještě břevno dobře hrajícím Brožou, ale zbytek zápasu už domácí zvládli. Zaslouženě se radovali ze tří bodů a návratu na první příčku v Okresním přeboru.



Ohlasy k zápasu


FK TJ Radešínská Svratka
Strachoň Michal, trenér Radešínské Svratky: Do utkání jsme vstoupili aktivně, hosté ale měli první gólovou šanci. Od této chvíle jsme je k ničemu nepustili a jednoznačně vyhráli první poločas. Ve druhém poločase po neuznaném regulérním gólu přišlo vyloučení a hosté nás přitlačili. Stihli už jen výsledek zkorigovat a nastřelit břevno.




Sestavy


FK TJ Radešínská Svratka
R. Šebek [-] - O. Hudeček [-] , J. Janů [-] , J. Novák [-] , L. Kachlík [-] - R. Havránek [-] , M. Mužátko [-] , M. Šacl [-] (67. V. Šacl [-] ) , M. Pekárek [-] - P. Kříž [-] (59. I. Plhal [-] ) , J. Dvořák [-] (78. J. Dostál [-] )

SK Osová Bítýška
J. Hršel [-] - M. Dvořák [-] , T. Karmazín [-] , M. Havlík [-] , J. Laub [-] - L. Bárta [-] , L. Broža [-] , A. Navrátil [-] , P. Habán [-] (61. P. Jelínek [-] ) - M. Vařílek [-] , M. Kulík [-]

ŽK: 54. R. Havránek , 56. P. Kříž , 72. R. Havránek - 25. L. Broža , 35. P. Habán . ČK: 72. R. Havránek .
Hráči zápasu: L. Kachlík , J. Dvořák , O. Hudeček - L. Broža .
Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.