1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2018 17:00

23.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V souboji o čtvrté místo prohrál Mochtín s Nepomukem 1:2


Branky


27

Sobotní zápas I.A třídy Mochtín - Nepomuk zvládli v Mochtíně lépe hosté, kteří vyhráli 2:1, oplatili tak Mochtínu podzimní porážku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nepomuk šel do vedení

Hosté mají na jaře 2018 výbornou formu a potvrdili ji i v Mochtíně. Domácí tým hrál vyrovnanou partii, opticky měl i více ze hry, ale v ofenzivě byli hosté lepší a hlavně produktivnější. Skóre otevřel ve 24. min. hostující Michal Baran, který dostal ideální centr za beky a v zakončení se nemýlil - 0:1. Ve 32. min. přišel další jednoduchý průnik hostujícího útočníka, skvělým zákrokem podržel Mochtín gólman Kodeš, stejně tak i ve 42.min.,  kdy zachraňoval své mužstvo po ztrátě míče Čeledy před vlastním trestným územím. Na druhé straně měl Mochtín zásluhou Jar. Pretzelmayera i Zb. Smolíka několik slibných průniků po křídlech, ale k samotnému zakončení se hráči prakticky nedostali. Důrazná a precizně bránící obrana hostů vždy odvrátila i několik nebezpečných střel a prudkých centrů z VPK, které zahrával za Mochtín převážně Jiří Čeleda.

Domácím se otočit nepodařilo

Mochtín nastoupil do 2. poločasu s velkým odhodláním výsledek změnit, ale již ve 47.min. přišla další brejková akce hostů. Rychlý a důrazný Knapp vyhrál souboj s obráncem J.Žiakem a svůj sólo nájezd proměňuje v druhý gól hostů - 0:2. Nepomuk byl na koni, v 55. a v 71. min. měl další slibné příležitosti, ale brankář držel Mochtín nad vodou. Závěr ale patřil Mochtínu, který stupňoval tlak, hosté se zatáhli, bránili dvoubrankové vedení. V 73.min. vytáhnul hostující gólman Baroch umístěnou střelu Ji. Čeledy na RK, v 75.min. ale již kapituloval, když po dalším RK Mochtína snižuje zblízka hlavou na 1:2 David Gajdušek. Kontaktní gól přinesl velkou naději. Mochtín byl v další části hry ve velkém tlaku. Nejblíže vyrovnání byl v 77.minutě Jan Žiak, který si naběhl na přesný centr J.Cihláře z VPK, ale jeho gólovou hlavičku zázračně vyráží na RK hostující brankář. Poté přišla série rohových kopů Mochtína, ale obrana hostů drží pevně. Naopak, po jednom z nich, v 85.min. se hosté dostávají do brejku a přečíslení, zakončení však opět gólman domácích zlikvidoval.



Ohlasy k zápasu



FK Nepomuk
Tomáš Voráček: Před vstupem do zápasu jsme si byli vědomi, že výsledek může být rozhodující v boji o umístění v první čtyřce zajišťující baráž o postup. K zápasu jsme tak přistoupili, snažili jsme se hrát ze zajištěné obranou a hrozit z rychlých brejku. Myslím, že cíl jsme celkem plnili, dobře jsme bránili, jen jsme zbytečně zápas zdramatizovali neproměněním stoprocentních šancí.



Sestavy


TJ Sokol Mochtín
P. Kodeš [-] - Z. Smolík [-] , J. Pretzelmayer [-] (46. V. Pretzelmayer [-] ) , J. Šafránek [-] (62. J. Cihlář [-] ) , D. Gajdušek [-] , J. Čeleda [-] , T. Velek [-] , J. Žiak [-] (84. Z. Novák [-] ) , J. Bejvl [-] , J. Dolejš [-] , T. Dolejš [-]

FK Nepomuk
M. Baroch [-] - M. Kašpar [-] (65. D. Šmíd [-] ) , M. Březák [-] , T. Knapp [-] (84. M. Baran [-] ) , J. Kalabza [-] , M. Baran [-] (89. P. Váňa [-] ) , J. Vosyka [-] , J. Kozák [-] , M. Šafanda [-] , T. Voráček [-] , P. Panc [-]

ŽK: 48. Z. Smolík , 55. J. Žiak , 80. J. Dolejš - 67. D. Šmíd , 76. M. Baran .
Počet diváků: 112. Rozhodčí: Liškutín Antonín - MAZANEC Marek, DUSPIVA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

František Blažek

Expert: Lukáš Tomášek ml.
Tip experta: výhra domácích

Herně podobné týmy, který se ocitají v horní části tabulky. Tipuji minimálně 3 branky a výhru Mochtína.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích