Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2018 17:00

23.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V derby uspěl Bolevec


27

Velmi očekávané plzeňské derby přineslo čtyři góly a výhru domácího Bolevce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Košutka inkasovala gól těsně před odchodem do šatny

Hrálo se za pěkného počasí, ovšem na celkem těžkém terénu, který byl jako beton a míč hodně odskakoval. Ze začátku to bylo vyrovnané a opatrné na obě strany. Bolevec se prezentoval dlouhými balony za obranu, na které měla nabíhat rychlá útočná dvojice Zítek-Pelnář. Prvně jmenovaný postupoval sám na gólmana v 10. minutě, ale míč si ukopl a tak ho Frýdl sebral. Košutka se poprvé osmělila v minutě 15., když se ke střele na hranici vápna dostal Kovařík, ale přestřelil. V 25. minutě měli domácí obrovskou šanci, když Pelnář se Zítkem postupovali sami na bránu, ale situaci vyřešili špatně a nebyla z toho ani střela ani nahrávka. Hosté pak zahrozili ještě jednou střelou Pekníka, která ale mířila vedle brány. Zhruba ve 30. minutě hosté úplně vyklidili hřiště a výrazně si koledovali o gól. Nájezd Zítka ze strany ve 40. minutě ještě zlikvidoval pohotovým zákrokem Frýdl, ale z rohu v nastavení první půle jsme inkasovali ukázkový gól do šatny, když si dost smolně tečoval míč do vlastní brány Nedvěd po hlavičce Winkelhofera - 1:0.

Hosté se na obrat nezmohli

Do druhé půle hosté vstoupili lépe, kombinovali a zatlačili domácí, ovšem chyběla tomu finální fáze. V 50. minutě byl v dobré pozici Rolko, ale netrefil přesně. Hosté se snažili o vyrovnání, ale zabrzdila je katastrofická pětiminutovka v 70. až 75. minutě. Nejprve se krásně prosadil Pelnář z trestného kopu, kdy přes zeď trefil k tyči mimo dosah Frýdla – 2:0. Za 5 minut vyrobil ukázkovou minelu Fikar, když nikým neatakovaný dával malou domů, ovšem krátkou a pomalou, Frýdl vyběhl z brány včas, ale odkopem trefil pouze Pelnáře a od něj se míč odrazil do brány - 3:0. Poté Košutka vsadila vše na jednu kartu a hrála vabank. V 80. minutě vykřesal naději bombou k levé tyči Kovařík3:1. Ale na víc už nezbýval čas. Bolevec pak ještě zazdil několik slušných brejků.



Ohlasy k zápasu



TJ Košutka Plzeň
Milan Primas: Na derby jsme se všichni těšili a byli nadržený jak tasemnice na závodní jídelnu. Ovšem na hřišti nám to úplně nesedlo, těžko říct čím to bylo, možná byly erupce na Slunci, možná Galileovy měsíce byly dál od Jupiteru, než bývá zvykem nebo je to prostě jenom fotbal. Každopádně Bolevec byl lepší a zaslouženě připsal 3 body. Není nutno, aby bylo přímo veselo, hlavně nesmí býti smutno, natož aby se brečelo. V duchu této fantastické písně se vydáváme na předem avizovanou Tour de Lochotín Bar. Po cestě prohlašuje náš filozof Pavel Macht: "Víte, mně se stejně líp pije po prohře, než po výhře." Zbytek týmu nesouhlasí, ale řeknu vám jedno, on se Pavel špatně narodil, kdyby na svět přišel ještě před Kristem, tak je z něj druhej Sókratés. Zábava je klasicky na vysoké úrovni a v jedné hospodě dokonce objednáváme koncert lidové muziky složený z lesního rohu, pozounu, bubínku a dvou trubek. Hodinové představení nás vyjde na 700 Kč, které dáváme dohromady ve stravenkách. Prohra s Bolevcem mrzí nejvíc naše fanynky, jeden z nás totiž slíbil, že pokud vyhrajeme, tak před úvodním hvizdem s Mochtínem poběží okolo hřiště pouze v rouše Adamově. Teď už se všichni soustředíme na Mochtín a návrat k vítězné sérii.



Sestavy


SSC Bolevec
V. Kalčík [-] - M. Soukup [-] , P. Greif [-] , J. Hibler [-] , L. Ficu [-] , M. Vísner [-] , D. Humpál [-] , P. Winkelhöfer [-] (90. M. Hackr [-] ) , M. Zítek [-] (86. J. Fryček [-] ) , M. Pelnář [-] , M. Bublík [-]

TJ Košutka Plzeň
D. Frýdl [-] - M. Nedvěd [-] , F. Řežábek [-] (73. J. Stanka [-] ) , P. Macht [-] , K. Liška [-] , Z. Rolko [-] , T. Pekník [-] (73. J. Hemzáček [-] ) , F. Fikar [-] , L. Kovařík [-] , J. Kalaš [-] (33. J. Pekník [-] ) , M. Primas [-]

ŽK: 71. M. Bublík - 22. M. Primas , 25. K. Liška , 78. J. Pekník .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: FILLINGER Miloš - KULHÁNEK Milan, VELÍŠEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

František Blažek

Expert: Lukáš Tomášek ml.
Tip experta: výhra hostů

Bolevec má výhodu domácího prostředí, což mu bude hrát do karet. Nicméně Košutka se projevuje pěkným fotbalem a je na vítězné vlně a je namlsaná, takže tipuji výhru hostů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích