3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2015 16:30

16.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křižanov opět zabral


Branky


20. F. Trnka , 67. A. Burian - 66. T. Vítek
0

V zápase dvou týmů ze středu tabulky zvítězil lepší domácí celek z Křižanova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V páteční dohrávce na půdu Křižanova zavítali hosté ze Svratky, kteří byli nabuzeni posledními dvěma výhrami v řadě. Křižanov také v minulém kole dokázal prolomit jarní mizérii, a tak se mohl očekávat pěkný fotbal. V první pětiminutovce se více osmělovali hosté, až poté se Křižanov dokázal posunout na útočící polovinu. První šance v utkání se naskytla již v desáté minutě a domácím do vedení pomohl hostující Vítek, který odkopl centrovaný míč přímo do odkryté branky za vyběhnutého Sáblíka. Od té chvíle byli domácí aktivnější a svého soupeře přehrávali. Jejich převaha byla korunována druhým gólem ve dvacáté minutě, když krásný střílený centr podél Petra, dokázal přetavit v gól důrazný Trnka. Ve druhé polovině poločasu se dostávali do slibných příležitostí i hosté ze Svratky a skóre se nezměnilo díky vynikajícím zákrokům Bajera. Nejprve vychytal z malého vápna střílejícího kanonýrka Kulíka a hned  z další šance vytáhl výborný zákrok při přesunu své pozice a jednou rukou vyrazil míč na roh střílejícího Makovského. V druhém dějství drželi otěže utkání opět domácí, avšak nedokázali přidat uklidňující branku. Hosté tyto šance přežili a naopak po neodkopnutém centru snížil Vítek. Možný tlak odmítl ihned po rozehrání agilní Burian. Zbytek utkání se pak dohrával až v moc klidném tempu, které střídaly nepřesnosti na obou stranách.



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov
Milota Josef, trenér Křižanova: Od začátku jsme si šli pro důležité body. Je dobře, že si vytváříme spoustu brankových příležitostí, ale někdy nám v jejich zakončení chybí klid a štěstí.




Sestavy


SK FC Křižanov
P. Bajer [-] - J. Milota [-] , D. Invald [-] , T. Novotný [-] , P. Štěpánek [-] - P. Kaštan [-] (70. T. Horníček [-] ) , M. Petr [-] (90. M. Král [-] ) , A. Burian [-] , J. Mužátko [-] (57. F. Lukášek [-] ) - D. Nobicht [-] , F. Trnka [-] (46. J. Kubiš [-] )

SK Svratka
R. Sáblík [-] - R. Malovič [-] , T. Jambor [-] , J. Pech [-] , M. Musil [-] (74. J. Mayer [-] ) - M. Sádovský [-] , J. Vítek [-] , M. Gregor [-] (61. P. Moučka [-] ) , J. Řádek [-] (53. T. Vítek [-] ) - P. Makovský [-] (46. P. Boguaj [-] ) , P. Kulík [-] (46. Z. Kalina [-] )

ŽK: 53. M. Petr , 56. D. Invald - 54. J. Vítek , 63. R. Sáblík .
Hráči zápasu: P. Bajer - M. Sádovský .
Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.