2:3
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.03.2018 12:00

17.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný zápas zvládli lépe hráči Nepomuku


Branky


0

Už podle papírových předpokladů mělo jít o vyrovnané utkání. To se také potvrdilo. Nepomuk nakonec těsně vyhrál díky gólu v závěru utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná hra a čtyři góly

První gól zápasu vsítil ve 20. minutě košutský Macht. Otěže zápasu poté vzali do rukou hosté a domácí se nechali možná zbytečně zatlačit. Z jednoho takové útoku skóroval Šafanda, který se tváří v tvář Frýdlovi nemýlil. Následně přišla série rohových kopů Nepomuka, při kterých Košutku dvakrát reflexivním zákrokem zachránil Frýdl, ale ze čtvrtého rohu v řadě domácí obrana již inkasovala. Kašpar se trefil hlavou - 1:2 . Už se zdálo, že do kabin se půjde za tohoto stavu, když Pekník narazil Primasovi, ten zatáhl balon k vápnu, kde byl sice faulován, ale poskytnutou výhodu využil Nedvěd, který natáhl balon k levé straně a překonal hostujícího brankáře - 2:2.

Nedáš, dostaneš

Do druhého poločasu Košutka vstoupila aktivně a v úvodu se střelou prezentoval střídající Blažejovský, ale nemířil přesně. Hra se přelévala z jedné strany na druhou a celkově byla pro diváky líbivější. Nepomučtí měli největší šanci zhruba v 65. minutě zápasu, kdy už byl Frýdl překonán, ale Primas skočil na brankovou čáru a míč trefený prudce nártem chytil doslova svým žaludkem, což vedlo k jeho následovnému střídání. Největší šanci měli domácí hned vzápětí. Kalaš po levé straně táhnul balon do brejku z říše snů čtyři na jednoho, avšak situaci nevyřešil nejlépe a z pěti lidí ve vápně si vybral toho jediného nepomuckého, který hned režíroval brejk na druhé straně. Zápas pomalinku směřoval k penaltovému rozuzlení, když se ujala standardka hostů. Dlouze letící míč si našel Viktora a nepříliš důraznou hlavičkou překvapil jinak výborně chytajícího Frýdla - 2:3 . V závěru už hosté zkušeně kontrolovali výsledky a bránu ohrozil pouze dvěma střelami Chabr.



Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň
Milan Primas: Zápas se hrál v kulise, která by byla příhodná spíše pro natáčení rekonstrukce bitvy o Stalingrad nebo biatlonový pohár v Ťumeni na Sibiři. Všichni na počasí nadávali, ale já byl rád, jelikož jsem ještě jednou mohl vytáhnout svůj růžový nákrčník a rukavice stejné barvy, takže doufám, že mi to alespoň slušelo. Zápas jako takový se odehrával v bojovném duchu na stísněném prostoru UMT v Horní Bříze, která je velká zhruba jako obývací pokoj LeBrona Jamese. Mrzí mě, že jsme nedotáhli zápas alespoň na pokutové kopy a odešli ze zápasu bez bodu. Musíme dát hlavu nahoru a urvat něco ve Zruči. Závěrem bych ještě rád dodal, že ačkoliv David Frýdl pustil možná trochu laciný třetí gól, tak byl na pozápasovém rozboru v hospodě spoluhráči hojně oslavován. Dokonce byla na jeho počest složená i písnička, která se zpívala do rána, škoda, že jste jí neslyšeli.

FK Nepomuk
Michal Baran: Myslím si,že jsme odehráli po dlouhé době proti Košutce kvalitní zápas.Máme po dvou venkovních zápasech 6 bodů, teď se musíme kvalitně připravit na domácí utkání proti Tlumačovu.



Sestavy


TJ Košutka Plzeň
D. Frýdl [-] - M. Nedvěd [-] (79. J. Pekník [-] ) , F. Řežábek [-] , J. Hemzáček [-] , P. Macht [-] , Z. Rolko [-] (65. J. Chabr [-] ) , T. Pekník [-] (46. J. Blažejovský [-] ) , L. Kovařík [-] , J. Kalaš [-] , F. Fikar [-] , M. Primas [-] (75. D. Triner [-] )

FK Nepomuk
P. Wallenfels [-] - M. Šafanda [-] , J. Viktora [-] , T. Knapp [-] , M. Březák [-] , M. Baran [-] , J. Vosyka [-] (46. D. Šmíd [-] ) , J. Kozák [-] , M. Kašpar [-] (87. M. Baran [-] ) , L. Zajíc [-] , J. Kalabza [-]

ŽK: 85. J. Kalabza .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Pressl Václav - ČERMÁK Vladimír, KAŠPAR Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.