1:2p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.03.2018 11:00

16.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Košutka v závěru přišla o vedení, bod navíc ale získala


Branky


0

První soutěžní zápas mají za sebou týmy z Kralovic a Košutky. Již podle statistik se mělo jednat o vyrovnané utkání  To se také potvrdilo. Zápas skončil remízou 1:1 a následovaly penalty. V těch měli více štěstí hráči Košutky a z Kralovic si tak odváží dva body . Report z utkání dodal Milan Primas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Košutka se ujala vedení

Už z pohledu tabulky se dalo vytušit, že se bude jednat o vyrovnané utkání a tak tomu také bylo. Zápas se odehrál na neutrální půdě v podobě umělého povrchu v Žihli. Na umělce je to fotbal vždy spíše o bojovnosti a v sobotu tomu nebylo jinak. Úvod utkání byl ve znamení vysokých balonů, které se ztrácely divákům v kouři komínů z okolních domů. První šanci měli hosté. K exekuci přímého kopu se ze stany a z velkého úhlu postavil. T. Pekník a zkusil golmana překvapit falšovanou střelou na zadní tyč, kde číhal obránce Macht, který ovšem snad z 5ti centimetrů trefil pouze tyč. Skóre se poprvé změnilo v 26. minutě, agilní Blažejovský naznačil střelu, stáhnul si balon na silnější pravou nohu a nekompromisně z vápna zavěsil na přední tyč. Poté se obraz hry výrazně změnil a otěže zápasu převzali kralovičtí. Posledních 10 minut to byl opravdu velký tlak a gól doslova visel ve vzduchu, avšak v největší šanci kralovický útočník trefil z malého vápna pouze břevno

 

Kralovice v závěru vyrovnali

Bylo jasné, že domácí se budou hrnout do útoku a hosté spíše vyčkávat na brejky - takto byly rozdány karty před druhým dějstvím. Tyto prognozy se také vyplnily. V 50. minutě se dostal do vyložené šance opět BLažejovský, Liška vybojoval ve středu hřiště míč a naservíroval ho blažejovskému, ten si avšak špatně připravil balon a golman mu zmenšil střelecký úhel a balon vytěsnil mimo. Poté bylo na hřišti pouze jedno mužstvo a to domácí celek. Místama byli hosté svírání až drtivým tlakem, který vyústil v nastřelené břevno a několik dalších závarů před brankou Frýdla. KDyž už to vypadalo, že hosté tlak ustojí, tak krátký roh se Rolkovi nepodařilo odvrátit do bezpečí a domácí hráč trefil hlavičkou pod břevno přesně. Konec zápasu už byl rozháraný a nepřinesl žádnou větší šanci a o osudu uktání rozhodly pokutové kopy. 

Bonusový bod si vystříleli hosté

V úvodních 5ti sériích neproměnil každý po jedné penaltě a pokračovalo se dále. V sedmé sérii minul Liška a zdálo se být rozhodnuto, ale domácí exekutor také selhal a po proměné penaltě Hemzáčka chytil Frýdl další pokus kralovického hráče a druhý bod tak putuje do Plzně.



Ohlasy k zápasu



TJ Košutka Plzeň
Milan Primas: Na úvodní mistrák jsem se těšil jako školák na letní prázdniny a věřím, že kluci to měli stejně. Osobně umělé povrchy nemam v oblibě, protože mojí největší dovedností a fotbalovou specialitou jsou skluzy a tak mám vždy po zápase spálené nohy jak kdyby se hrálo na sopečné lávě. Vzhledem k průběhu zápasu musíme brát dva body všemi deseti. Především v druhé půli nás domácí přehrávali a já si v obraně s kolegou Machtem připadal jak částice železa v peci při 1150 °C . Do příštího zápasu musíme výrazně přidat"



Sestavy


TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - D. Hyneš [-] , M. Chvosta [-] , P. Koča [-] (58. M. Kůsa [-] ) , M. Bulín [-] , T. Běhounek [-] (46. M. Pánek [-] ) , O. Dušička [-] , M. Horyna [-] , M. Kulhánek [-] (46. F. Volín [-] ) , M. Řenč [-] , J. Vlk [-]

TJ Košutka Plzeň
D. Frýdl [-] - F. Fikar [-] , K. Liška [-] , J. Hemzáček [-] , M. Primas [-] , J. Blažejovský [-] , D. Triner [-] (65. L. Kovařík [-] ) , Z. Rolko [-] , T. Pekník [-] (63. J. Chabr [-] ) , J. Pekník [-] (79. J. Stanka [-] ) , P. Macht [-]

ŽK: 37. M. Řenč , 80. J. Vlk - 31. M. Primas , 43. P. Macht .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Chmelík Miroslav - HÁJEK Zdeněk, ŠTĚPÁN Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.