3:2p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.03.2018 14:30

16.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horažďovice nepotvrdily roli favorita a z Chlumčan si odváží pouze bod


Branky


0

Do Chlumčan přijely Horaždovice, které byly jasným favoritem. Nakonec bylo vše jinak. Remíza a následná výhra domácích v pokutovém rozstřelu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté začali lépe

První půlhodinu utkání kontrolovali hru hosté. Měli spoustu šancí. Tu největší Forman, když napálil míč z rohu velkého vápna a pomalu zlomil břevno. Následně padl gól. Vachuška posunul míš na Micheliniho, který místo střely ještě posunul míč na Jana Sovu. tan už se s tím nepáral. Nádhernou technickou střelou na zadní tyč otevřel skóre zápasu - 0:1.

 

Po inkasovám gólu se domácí osmělili. Vypracovali si šance, které ovšem brankář Horažďovic skvěle vychytal. Byly to šance velmi nebezpečné. Například když zpoza vápna napřáhl Vajai a pořádně protáhl Boře. 

 

 

Druhý poločas ovládli hosté

Druhý poločas začali lépe domácí, když do druhého poločasu vtrhli s obrovskou vervou vyrovnat. To také přineslo své ovoce, když 5 minut od hvizdu a začátku druhého poločasu vsítili branku na 1:1, konkrétně Havlíček. Domácím to ale nestačilo a o 2 minuty později vstřelili další branku, konkrétně Štolle, když si našel kutálející se míč ve vápně, převzal ho a napálil do branky - 2:1. Tahle 10 minutovka byla velice gólová, protože v 56. minutě odpověděli také hosté. Po odpískaném faulu se k přímému kopu postavil Vachuška a s pomocí teče ve zdi vymetl pavučinu branky a srovnal na 2:2. 

 

Do konce utkání se oba týmy ještě snažily vytvořit si nějakou tu šanci a rozhodnout, ale to se ani domácím Chlumčanům a ani hostujícím Horažďovicím nepovedlo.

Bod navíc získali domácí

Domácí proměnili každou z pěti penalt. Na druhé straně ovšem zaváhal Macoun. 



Ohlasy k zápasu


TJ Keramika Chlumčany
Lukáš Tomášek: Myslím si, že zápasu remíza sluší, jelikož jsme si vytvořili poměrně stejné množství šancí . Dokázali jsme opět vyhrát na penalty, ve kterých jsme stoprocentní už nějaký ten pátek, nechci to ovšem zakřiknout. Jsme rádi za 2 body, i když 3 by pro nás byly lepší, jelikož teď už potřebujeme sbírat co nejvíce bodů...

FK Horažďovice
Michael Forman: Co k zápasu říct, ač to první půlhodinu vypadalo, že soupeře přehrajeme a odvezeme si všechny body, tak se nám hra nepochopitelně rozpadla a podle mého soudu si nakonec zaslouží pochvalu jen brankář. Po takovým kolektivním výkonu nemůžeme chtít vozit body. Chybělo nám více klidu a já osobně to přisuzuji absenci Tomáše Jůdy, na kterou si budeme muset zvyknout. Rozhodčí mě a Naušíka prakticky vysvobodil z trapasu, když krátce po sobě místo výhody a samostatného postupu na gólmana pískl dvakrát faul. Ještě že tak, pak by to kluci vyčítali nám, takhle za to můžeme všichni.



Sestavy


TJ Keramika Chlumčany
R. Fryš [-] - T. Fleissig [-] , L. Milota [-] , J. Lenk [-] , J. Havlík [-] - V. Dušek [-] (73. M. Zíka [-] ) , J. Vajai [-] , L. Tomášek ml. [-] , D. Štolle [-] , M. Vojáček [-] - J. Havlíček [-] -

FK Horažďovice
M. Boř [-] - M. Forman [-] , J. Nauš [-] , D. Macoun [-] , J. Štěch [-] (60. L. Král [-] ) , A. Vachuška [-] , M. Šašek [-] , D. Michelini [-] (74. V. Bartheldy [-] ) , J. Janouškovec [-] , J. Forman [-] , J. Sova [-]

ŽK: 33. D. Štolle , 67. J. Havlíček - 3. M. Boř , 21. J. Nauš , 54. A. Vachuška , 62. J. Forman , 63. J. Janouškovec .
Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.